Bağlar'a çifte müjde

Bağlar ilçesine çifte müjde geldi. Kentsel Dönüşüm projesine Cumhurbaşkanı Erdoğan onay verdi, Sakarya caddesinin modernize edilmesi için, Büyükşehir düğmeye bastı.

Haberler 28.09.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi tarafndan hazrlanan kentsel dönüüm projesi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan onaylanarak Resmi Gazetede yaymland. Balarn alveriteki kalbi konumunda olan Sakarya Caddesinin modernize edilmesine ilikin ihale Büyükehir Belediyesi tarafndan yapld.

Nüfusu bakmndan 36 ilden büyük olan nüfus younluu ile Diyarbakrn en büyük ilçesi konumundaki Balar, hafta sonunu iki güzel haberle geçirdi. Eski Balar bölgesini çarpk kentlemeden kurtararak modern ve gelimi bir ehir haline getirmeyi planlayan kentsel dönüüm projesi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan onaylanarak yürürlüe girdi.

BALARIN HAYALN HAYATA GEçRYORUZ

Göreve geldikten sonra kentsel dönüüm için büyük çaba gösteren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Balarn hayalini hayata geçirmenin kendilerine nasip olduunu söyledi. Beyolu, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoandan Balar halkmza müjde geldi. lçemizde 53 bin metrekare alan kapsayan Kentsel Dönüüm Projemiz Cumhurbakanmzn imzasyla Resmi Gazetede yaymland. Cumhurbakanmza, çevre ve ehircilik Bakanmz Murat Kuruma halkmz adna teekkür ediyorum. Balarn hayali gerçek oluyor. Proje en ksa zamanda hayata geçecek ve ilçemizin çehresi deiecek. lçemize hayrl olsun dedi.

VAL KARALOLU SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Balara bir dier güzel haber kentin en ilek alveri noktas olan Sakarya Caddesi konusunda geldi. Sakarya Caddesinin altyap ve üstyapsn yenileyerek modernize etmeyi amaçlayan projenin ihalesi Büyükehir Belediyesi tarafndan yapld. Vali Münir Karalolu, Balar ilçemizin kalbi Sakarya Caddemizin yüzü gülecek. Sakarya Caddesi sokak salklatrma ve cephe düzenlemesi ii ihalemizi yaptk. 750 metrelik cadde ve buradaki 237 adet dükkann cephe düzenlemesini balatyoruz. Hayrl olsun Diyarbakr paylam ile güzel gelimeyi sosyal medya hesabndan duyurdu.

BAKAN BEYOLU VAL KARALOLUNA TEEKKÜR ETT

Göreve geldikten sonra defalarca ziyaret ettii Sakarya Caddesinde esnafla bir araya gelerek bu sorunun giderilmesi için istiare ve toplantlar yapan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, son olarak geçtiimiz günlerde Balar Belediyesinin ev sahipliinde gerçekleen ve ilçedeki sorunlarn masaya yatrld toplantda durumu Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Münir Karaloluna iletmiti. çalmalara önümüzdeki günlerde balanacan belirten Beyolu, Esnafmza ve vatandalarmza hayrl olsun. Sakarya Caddesinin ihyasna balyoruz. hale sürecinin tamamlanp hizmete sunulacak olmasndan ötürü sayn valimize ilçemiz adna teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git