Bağlar'a dev semt pazarı!

Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni imar ve inşaat alanı olarak yeni yerleşim yerlerinin hızla arttığı Bağcılar Mahallesine bir semt pazarı daha kazandırıyor.

Haberler 01.04.2021 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, yeni yerleim yerlerinin artmas ve vatandalarn artan talebi üzerine ilçedeki semt pazarlarnn saysn artryor. Türkiyenin en büyük mahallesi Baclar Mahallesinde 4 bin metrekarelik alanda kurulacak yeni semt pazar önemli bir ihtiyac karlayacak.

Heskif Caddesinde geçtiimiz günlerde temeli atlan ve tamamlanma aamasna gelen park projesinin bitiiinde hayata geçirilecek semt pazar 4 bin metrekarelik alandan oluacak. Pazar yerinin önümüzdeki günlerde hizmet vermeye balamas bekleniyor. Bu pazarn yan sra ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde de pazar alanlar kurulmas ve mevcut pazarlarn iyiletirilmesi için çalmalar yaplyor.

Beyolu, pazar esnafyla bir araya geldi

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, semt pazarlarnn sorunlar ve yeni kurulacak semt pazarlaryla ilgili olarak kadn ve erkek pazar esnafnn katld istiare toplantsnda bir araya geldi. Verimli geçen toplantda esnaflar, sorun, talep ve önerilerini dile getirdi. Kadn semt pazar esnafna pazar kimlik kart datan ilk belediye olan Balar Belediyesinin yaklamndan memnun kalan esnaflar Bakan Beyolundan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

GÜVENL PAZAR ALANLARI OLUTURMAK STYORUZ

Esnafn sorunlarn tek tek dinleyen Bakan Beyolu, pazar esnafnn sorunlarna en fazla duyarllk gösteren yönetim olduklarna dikkat çekerek esnafn ve halkn yararn gözetecek kararlar birlikte almaya devam edeceklerini söyledi. Beyolu, Semt pazarlarnn huzurlu ve güvenli al-veri noktalar haline gelmesi için bugüne kadar çok önemli mesafe kat ettik. Esnafmzla sürekli bir araya geliyoruz. Bu toplantmz da oldukça verimli geçti. Sorunlarn çözmeye ve yeni pazarlar kurmaya devam edeceiz. Baclar Mahallemizde hayata geçireceimiz pazar yeri halkmza ve esnafmza imdiden hayrl olsun dedi.

Ana Sayfaya Git