Bağlar'a hizmet!

Ak Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, bir hafta içerisinde kırsal bölgelerdeki yerleşim yerlerine yeni yollar kazandırarak vatandaşların ulaşım sıkıntısını çözdü.

Haberler 21.08.2020 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgn ve 40 dereceyi aan scak havaya ramen hem ilçe merkezinde hem krsal yerleim yerlerinde e zamanl olarak yeni yapma, asfaltlama ve kaldrm yenileme hizmetlerini sürdürüyor. Bir hafta içinde birçok bölgeye yeni yollar kazandrld, ilçe merkezinde caddeler asfaltland. Krsal Karahanl Mahallesi ve bu mahalleye bal Sofi Halil mezras ile Sardall Mahallesindeki yeni yerleim yerlerine kullanl yollar kazandrd. Olakl Mahallesinde ise Küme Evler mezrasna bal olarak son dönemlerde vatandalar tarafndan yaplan yerleim bölgelerine yeni yollar kazandrarak ulam sorunu çözüldü.

ASFALTLANAN CADDELER

lçe merkezinde eyh amil Mahallesindeki baz caddeleri asfaltlayan ekipler, ikayet konusu olan Baclar Mahallesi ile Yeniköy Mezarln balayan caddeyi asfaltlayarak ulam için elverili hale getirildi. Belediye tarafndan asfalt serim çalmalar tamamlanan Alipnar, Baclar ve Mevlana Halit Mahallelerindeki caddeler Büyükehir Belediyesi tarafndan yol çizgisi çalmalar tamamland. lçe merkezi ve krsal bölgelerde yaptklar hizmetlerle Balarn makus talihini deitirmeye baladklarn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Ekiplerimiz ilçe merkezinde ve krsal bölgelerde hizmet seferberliini baarl bir ekilde yürütüyor. Birçok yerleim bölgemiz ilk kez bu hizmetlerle tanyor. Vatandalarmzn huzurlu bir yaam sürmesi için yola kararl bir ekilde devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git