Bakan Albayrak, uluslararası yatırımcılarla görüşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, uluslararası yatırımcılarla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilecek toplantıda bir araya gelecek.

Haberler 05.05.2020 - 23:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, uluslararas yatrmclarla telekonferans yöntemiyle gerçekletirilecek toplantda bir araya gelecek.

Bakanlktan edinilen bilgiye göre; Citigroup ve Societe Generale ile 6 Mays çaramba günü saat 16.00da düzenlenecek toplant, basna kapal olacak. Bakan Albayrak, uluslararas yatrmclara Türkiyenin ekonomi ve finans politikalarn anlatacak. Koronavirüs ile mücadele kapsamnda Türkiyenin ald ekonomik tedbirlerin yan sra, salgndan sonraki sürece ilikin de Türkiyenin nasl bir ekonomi politikas izleyecei konusunda detaylar paylaacak. Telekonferans toplantsnn ana konularndan birisini de Türkiyenin koronavirüs mücadelesi oluturacak. Bakan Albayrakn, salgnla mücadelede Türkiyenin tarihi bir baar ortaya koyduuna dikkat çekecei örenildi. Bakan Albayrak, toplantda özellikle Türkiyeye inanp uzun vadeli yatrm yapan portföy yatrmclarn merak ettikleri konularda sorularn da yantlayacak.

Ana Sayfaya Git