çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kabine Toplantısının ardından gazetecilerin yeni yıl için belirlenecek asgari ücret takvimine ilişkin sorusunu yanıtladı.
Aralık ayında Asgari Ücret Tespit Komisyonunun toplanacağını hatırlatan Işıkhan, Süreci geçen seneki gibi yürüteceğiz. Aralık ayının ilk haftası ya da ikinci haftası taraflarla bir araya geleceğiz, biz hazırız. Asgari ücret takvimi belli olunca süreci açıklayacağız dedi.
Bakan Işıkhan: “(Asgari Ücret) Aralık ayının ilk haftası ya da ikinci haftası taraflarla bir araya geleceğiz”
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Aralık ayının ilk haftası ya da ikinci haftası taraflarla bir araya geleceğiz, biz hazırız. Asgari ücret takvimi belli olunca süreci açıklayacağız” dedi.
Haberler 26.11.2024 - 12:22 Son Güncelleme : 26.11.2024 - 12:22