Bakan Özlü: Türkiye'nin 3 önemli sorunu; ekonomi, güvenlik ve işsizlik

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, incelemelerde bulunmak üzere İzmir'e geldi. Kentte ilk olarak fabrika ziyaretinde bulunan Bakan Faruk Özlü, daha sonra Torbalı Belediyesi'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin, ekonomi, işsizlik ve güvenlik gibi üç ana sorununun bulunduğunu söyledi.

Haberler 19.02.2017 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlü, incelemelerde bulunmak üzere zmire geldi. Kentte ilk olarak fabrika ziyaretinde bulunan Bakan Faruk Özlü, daha sonra Torbal Belediyesini ziyaretinde yapt konumada, Türkiyenin, ekonomi, isizlik ve güvenlik gibi üç ana sorununun bulunduunu söyledi. Referandum öncesinde zmiri ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlü, ilk olarak Torbal ilçesindeki DB Tarmsal Enerji Fabrikasn ziyaret etti. Burada basna kapl olarak irket yetkililerinden bilgi alan Faruk Özlü, fabrikay gezdi, pirinadan üretilen kömürü de inceledi.

BELEDYEY ZYARET ETT

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlünün ilçedeki ikinci dura, Torbal Belediyesi oldu. Vali Erol Ayyldz ve parti yöneticilerinin elik ettii Bakan Faruk Özlü, referandum süresinde zmire sk sk geleceini, sorunlar dinleyip çözüm üreteceklerini söyledi. Türkiyenin üç önemli sorununun bulunduunu anlatan Bakan Faruk Özlü, Bugünkü ziyaretimiz referandumla ilgili olacak. Sorunlar dinleyip not alacaz, çözümler üreteceiz. Bugün üç önemli sorunumuz var. Ekonomi, güvenlik ve isizliktir. Ekonomide önemli tedbirler aldk. Sonuçlarn bu sene göreceiz. Güvenlik konusunda ordumuz yurt dnda operasyonlar yürütüyor, terörün kökünü kazmak için. sizlik konusunda da belediye bakanmz söyledi, ilçede isizliin az olduunu örendim. çok mutlu oldum. lçeye bizde her türlü katky bakanlk olarak salayacaz. zmirle ilgili projelerimiz olduunu daha önce paylamtm. Onlarda epey mesafe aldk, sonuçlanma aamasnda dedi. Buradaki toplant da daha sonra basna kapal olarak devam etti.

Ana Sayfaya Git