Bakan Yardımcısı Nebati'den 'yapılandırma' uyarısı: Tekrar uzatma yetkisi yok

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Tokat'ta iş insanları ile bir araya geldi. Nebati, 7326 sayılı Yapılandırma Kanunu'nun başvurularının son güne bırakılmaması gerektiğini belirterek "Tekrar uzatma yetkisi yok. Yasa sadece bir seferlik" dedi.

Haberler 24.09.2021 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazine ve Maliye Bakan Yardmcs Nureddin Nebati, Tokat Ticaret ve Sanayi Odasnca düzenlenen Tokat Dünyas Buluma programna katlmak için kente geldi. Bir otelde düzenlenen toplantya Bakan Yardmcs Nebatinin yan sra, Tokat Valisi Ozan Balc, AK Parti Tokat milletvekilleri Mustafa Aslan, Yusuf Beyazt, Belediye Bakan Eyüp Erolu, Tokat Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Ali çelik ve i insanlar katld. Programda konuan Nebati, vergi borcu bulunan kiiler için çkarlan 7326 sayl Yaplandrma Kanununun bavurusunun 30 Eylülde bittiini hatrlatt.

YAPILANDIRMA UZATILMAYACAK

Yaplandrma bavurularn son güne braklmamas gerektiini söyleyen Nebati, Eylül aynn sonuna geldik. Lütfen yaplandrma kanunundan faydalann ve son güne brakmayn. Tekrar uzatma yetkisi yok. Yasa sadece bir seferlik. Dolaysyla da son güne brakp yetiemedik, yetitiremedik gibi bir durumla karlamayalm. Son dönemlerin en önemli atlan admlarndan bir tanesiydi. Bu konuda hzlca hareket etmenizi isterim dedi. Nebati ayrca iveren ve çalanlarn koronavirüs tedbirlerine uymas gerektiini belirterek Gerek çalanlar gerekse de çaltranlar lütfen maske, mesafe hijyen kurallarna dikkat edelim. Lütfen anz olun diye konutu. Nebatinin konumasnn ardndan program basn kapal olarak devam etti.

Ana Sayfaya Git