Banka ve kredi kartı tek kartta

Halkbank, 8. yaşını dolduran Paraf ailesini yeniledi ve Paraf markası altındaki tüm kartlara uygulanan yeni özellikle kredi ve banka kartı özelliklerini tek kartta birleştirdi.

Haberler 29.10.2020 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halkbank açklamasna göre, tek kart ve tek ifreyle alveriin her aamasnda kolaylk salayan yeni Paraf, kampanyalar ve taksit imkanlaryla da öne çkyor. Halkbank müterileri yeni Paraf kartn yan sra, Paraf mobil uygulamas üzerinden sanal cüzdan ve QR kod ile ödeme seçeneklerini de kullanabiliyor.

Paraf kredi kart says 5 milyonu, banka kart says ise 19 milyonu aan Halkbank, ticari kartta da hzla büyümeye devam ediyor. Paraf Esnaf ve Paraf Kobi kart adedi 1 milyonun üzerinde olan Halkbank, yüzde 16,4 pazar pay ile ikinci srada bulunduu ticari kart pazarnda liderlii hedefliyor.

GEN BR ÜRÜN YELPAZES SUNUYORUZ

Açklamada görülerine yer verilen Halkbank Perakende Bankacl Genel Müdür Yardmcs Hasan Tuncay, müterilerinin davran ve alkanlklarn yeni teknolojik uygulamalar ile analiz ederek annda kart önerilerini sunmak üzere çaltklarn belirterek, 2012 ylnn sonunda lanse ettiimiz Paraf, aradan geçen 8 ylda hem kart says hem ilem hacmi açsndan çok güçlü bir marka oldu. Parafla her segmentten kitleye hitap eden ve ihtiyaca göre gelitirilmi geni bir ürün yelpazesi sunuyoruz. ifadelerini kulland.

Son bir ylda ticari kart alannda büyük bir sçrama yaptklarn aktaran Tuncay, unlar kaydetti:

Bankamzn geçen yl eylül aynda ticari kart pazar pay ciro baznda 9., adet olarak ise 8. sradayd. Bu yl eylül aynda ciroda 5., adette ise 2. sraya yükseldik. POS ciro pazar paynda bir yl içinde üç basamak yükselerek 6. sraya geldik. Ticari kart pazarnda yerinde ve zamannda yaptmz bu atlm ileri tayacaz. Hedefimiz Paraf ticari hayatn en aktif kart yaparak ticari kartlarda lider olmak. Özellikle Esnaf ve KOBlerin ihtiyaçlarna annda ve uygun çözümler sunmay, ilk önceliimiz olarak görüyoruz. 2017 ylndan itibaren bireysel müterilerimize sunduumuz annda Paraf ticari müterilerimizin de kullanmna sunduk. Paraf ile hzl çözümler üreterek Esnaf ve KOBlerimizin yannda olmay sürdüreceiz.

Halkbank, banka kartnda yüzde 11 pazar payna sahip. Tek kart uygulamas ile Paraf sahibi müterilerin says da giderek artacak. Müterilerimizin cüzdanlarnda tad 19 milyonu akn banka kartmz var. çünkü geni ube ve ATM amz ile müterilerimiz Türkiyenin her noktasndan kolayca ilem yapabileceklerini biliyorlar. Biz Paraf sayesinde tek kart ile çifte avantaj sahibi olmalarn istiyoruz. Tek kelimeyle teknolojik, avantajl ve pratik olarak tanmladmz yeni Paraf çok seveceklerini biliyoruz.

Ana Sayfaya Git