Başka hesaba ücretsiz para transferi imkanı

Para transferi ve ödeme hizmetleri sunan Papara, hizmetlerine IBAN ile para transferi özelliği eklediğini duyurdu. Buna göre, sözleşmeli hesap sahipleri başkalarının IBAN’ına ücretsiz para transferi gerçekleştirebilecek.

Haberler 12.11.2020 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Papara, sözlemeli hesap sahipleri için, bakalarnn IBANna ücretsiz ve 7/24 annda para transferi gerçekletirme hizmeti balattn açklad. Hizmetle birlikte kullanclar, birkaç admda bakalarnn IBANna ücretsiz para transferi yapabilecek.

EFT SAAT BEKLENMEYECEK

Yeni hayata geçen hizmet ile ilgili yaplan açklamada, Bankadan bankaya para transferlerinde ilem ücreti alnrken Paparada IBANa transferde ilem ücreti ödenmiyor. Ayrca, istenilen kiinin IBANna 7/24 para transferi yapabilmek için banka hesab olmadan da ilemler gerçekletirilebiliyor. Kullanclar para transferi yaplan IBANlar kaydetme ve kaytl IBANlardan seçerek hzlca gönderim yapabilme imkan da salanyor ifadelerine yer verildi.

Paparadan IBANa TL olarak para transferi yaplabilecek anlamal bankalar arasnda; QNB Finans Bankas, Garanti Bankas, Yap Kredi Bankas, Vakfbank, Akbank, ING Bank, Türkiye Finans Katlm Bankas ve Ziraat Bankasnn yer ald bildirildi. Paparadan IBANa döviz olarak para transferi yaplabilecek anlamal bankalar arasnda ise, Garanti Bankas ve QNB Finans Bankas yer ald açkland.

Ana Sayfaya Git