Başkan Beyoğlu kadın semt pazarında denetimlerde bulundu

Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, korona virüs salgınına rağmen esnaf ve vatandaş ziyaretlerini devam ettiriyor.

Haberler 17.04.2020 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çinde ortaya çkan ve tüm dünyada hayat durdurma noktasna getiren yeni tip korona virüs salgnna ramen esnaf ve vatanda ziyaretlerini devam ettiriyor. Maske takp sosyal mesafe kuralna uyarak cadde ve sokaklara çkan Bakan Beyolu, vatandalarla görüerek sorunlarn dinliyor, virüs ile ilgili tedbirlere riayet etmeleri konusunda uyarlarda bulunuyor.

Bakan Beyolu, bu kez vatandalarn günlük temel ihtiyaçlarn karlad kadn semt pazarndayd. Vatandalara ve pazarc esnafna ücretsiz maske datan Beyolu, tek tek görütüü esnaf ve vatandalarla sohbet etti. Ürünlerin fiyatlarn denetleyen Beyolu, ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiklerine dikkat çekerek pazar esnafndan fahi fiyatlardan kaçnmalarn istedi.

BELEDYE EKPLERMZ SÜREKL DENETLYOR

Korona virüs ile ilgili kurallara ve hijyen koullarna dikkat edilmesini isteyen Bakan Beyolu, belediye ekiplerinin semt pazarlarnda ücretsiz maske ve eldiven datarak sosyal mesafe bata olmak üzere tedbirlere uyulmas için sk sk denetimler gerçekletirdiini dile getirdi. Bakan Beyolu, Her vatandamz ve esnafmz ate ölçümü yaplp maske ve eldiven kontrolü gerçekleterilerek pazara alnyor. Devletimiz tüm kurum, kurulu ve imkanlaryla gerekli önlemleri alyor. Hepimiz Cumhurbakanmzn Recep Tayyip Erdoann direktifleriyle mücadele içerisindeyiz. Bu süreci baaryla geçmek ve milletimize hizmet etmek için görev bandayz. Ancak mücadelenin baarya ulamas için asl görev aziz milletimize dümektedir. Kurallara kesinlikle riayet etmeleri gerekiyor. Bu konuda tüm vatandalarmzdan zorunlu olmadkça evden çkmamalarn rica ediyorum. Siz evde kaln, biz sizin için görevdeyiz dedi.

Vatandalarn scak ilgisi ile karlaan Bakan Beyolu, denetimleri tamamladktan sonra pazar yerinden ayrld.

Ana Sayfaya Git