Başkan Beyoğlu'ndan kırsal mahalleye müjde üstüne müjde

Diyarbakır’ın kırsal Batı Karakoç Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, talep edilen hizmetlerin bir hafta içerisinde eksiksiz olarak yerine getirileceği sözü verdi. Beyoğlu, mahallenin gençlerine sentetik yüzeyli futbol sahası sözü de vererek tesisin çalışmalarına birkaç gün içerisinde başlanacağını kaydetti.

Haberler 04.10.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile beraber ziyaret ettii krsal mahallede verdii müjdelerle vatandalarn yüreine su serpti. Bat Karakoç Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine geldii mahallede büyük bir ilgi ve cokuyla karlanan Bakan Beyolu, Kaya ailesine misafir olarak burada vatandalarn taleplerini tek tek dinleyerek önemli açklamalarda bulundu. Bizim anlaymzda vaatlerde bulunmak yok, hemen gereini yaparak vatandamz zaman kaybetmeden layk olduu hizmete ulatrmak var diyen Bakan Beyolu, mahallenin yolunun asfalt malzemeleri döenerek kullanl hale getirileceini, ayrca olas sel ve su basknlarna kar menfez köprü ve beton boru çalmalar yaplacan açklad.

HZMETLER TAMAMLANDIKTAN SONRA TEKRAR GELECEZ

Mahallenin altyap ve üstyap sorunlarnn bir hafta içerisinde tamamlanacan ifade eden Bakan Beyolu, Millete hizmet sevdasyla bizler için rol model olan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann selamlarn sizlere getirerek, sizlerin emirlerini dinlemeye geldik. Sizi dinledikten sonra gereini hemen yerine getirmeye baladk. Belediye ekiplerine hemen talimat verdim. Bir hafta içerisinde tüm talepleriniz yerine getirilecek. Daha sonra bizzat buraya gelerek sizlerle beraber yaplan hizmeti inceleyip memnuniyetinizi ölçeceiz. Sizleri Allah rzas için seviyoruz ve hizmet etmek için kendimizi mecbur hissediyoruz diye konutu.

çOCUKLARA OYUNCAK HEDYE EDEREK YÜZLERN GÜLDÜRDÜ

Mahalledeki gençlere sentetik zeminli futbol sahas sözü de vererek en ksa zamanda bunu kazandracaklarn açklayan Beyolunun sözleri mahalle sakinleri arasnda sevinçle karland. Gençlere spor malzemesi de vereceklerini anlatan Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte çocuklara oyuncak hediye etti. Renkli görüntülerin yaand bulumada çocuklarla resim çeken Beyolu, gösterdikleri ilgiden dolay mahalle sakinlerine teekkür ederek mahalleden ayrld.

Ana Sayfaya Git