Başvurmak için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor!

İŞKUR ilan yayımladı. Güvenlik Genel Müdürlüğü bünyesine farklı illerde ve farklı niteliklerde personel alımı yapılacak.

Haberler 02.05.2019 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Kurumu (KUR) resmi internet sitesinden Emniyet Genel Müdürlüü bünyesine farkl kadrolar için içi alm yapacan duyurdu. Bavurular, 30 Nisan 2019 ile 6 Mays 2019 tarihleri arasnda yaplacaktr.KUR en az ilköretim mezunu EGM içi alm için bavuru artlarn açklad.

KUR EGM BAVURU ARTLARI

-Türk vatanda olmak

-18 yan tamamlam olmak,

- Affa uram olsa bile Devletin güvenliine kar suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin ileyiine kar suçlar, milli savunmaya kar suçlar, Devlet srlarna kar suçlar ve casusluk,zimmet,irtikap,rüvet,hrszlk,dolandrclk,sahtecilik,güveni kötüye kullanma,hileli iflas, ihaleye fesat kartrma,edimin ifasna fesat kartrma, suçtan kaynaklanan malvarl deerlerini aklama veya kaçakçlk suçlarndan mahkum olmamak,

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yallk veya malullük ayl almamak,

- Alm yaplan ilde ikamet ediyor olmak

- Talep artlarn tamad sonradan anlalan bavurular her aamada reddedilebilecektir

- Alm yaplacak pozisyona göre ilgili meslek dalnda görev yaptn gösterir belgeye sahip olmak.

KUR tarafndan EGM bünyesine yaplacak olan personel alm ilanlar aada yer almaktadr. lanlarda yer alan ilan numaralarna tkladktan sonra açlan sayfadaki ilan no yazan ksma yazarak detaylar görebilir ve bavuru yapabilirsiniz.

Mula Eitim Müdürlüü/ Marmaris Polisevi ube Müdürlüü bünyesine toplamda 4 kiilik kadro ile en az ilkokul mezunu olan personel alacak.

Buna göre 2 garson (Servis Eleman) alnacak ve lan No (00004955002).

2 Kiilik kadro ile ise (Kat Hizmetleri Eleman/Kat Görevlisi) alacak ve lan No (00004955028)

Gaziantep Emniyet Müdürlüü Polis Evi: 2 kiilik kadro ile en az lkokul mezunu olan Bulakç (Stevard) alm yapacak. lan No (00004954779)

Ana Sayfaya Git