Batman’dan 6 ülkeye ihracat

Batman’ın markası olan inşaat malzemesi üreten firma 6 ülkeye ve Türkiye’nin 81 iline ithalat ve ihracat yapıyor.

Haberler 28.08.2019 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann markas olan firma yaklak 40 çeit ürün imalat yaparak hem Türkiyenin 81 iline hem de 6 ülkeye gönderiyor. Yap-kimyasal, mantoluma grubu, sv izolasyon grubu üretimi yapan firma, boya fabrikas kurmaya yönelik çalmalar balatt. Ar-Ge üzerine çok büyük çalmalar yaptklarn ve tamamen yerli üretim yaptklarn belirten inaat firmas yönetim kurulu bakan Abdulnur Yalnklç, irketimiz 2013 ylnda kurulmu, inaat üzerine açlm bir firmadr. 35-40 çeit ürün imalatn yapmaktayz. Türkiyenin hemen hemen hepsine, yurt dna, Ortadouya, Afrikaya ve Türki Cumhuriyetlerine ihracatlarmz var. 6 bin 500 metrekare yerimiz, 4 bin metrekare alanmz var. 40a yakn elamanmz çalmakta organize sanayi bölgesinde 20 dönümlük bir talebimiz oldu. 10 bin metrekare kapal alan yapmay düünüyoruz. Ar-Ge çalmalarmz tamam, boya fabrikas kurmaya çalacaz orada inallah. çalan saymz 120ye çkarmay düünüyoruz. Burada katma deeri en yüksek olan bir ürün üretiyoruz. Tabi tamamen yerli üretimimiz var baz ürünlerimizi yalnz biz üretiyoruz dedi.

Ülke ekonomisine katkda bulunacaz

Katma deeri yüksek olan ürünleri yurt dna göndermeyi amaçladklarn belirten Yalnklç, Bunun da ülke ekonomisine katkda bulunacamz umuyoruz. hracat üzerine çok younlam durumumuz var. Ar-Gelerimizi tamamen ihracata yönelik yapmay düünüyoruz. Burada üretim yap-kimyasal, mantoluma grubu, sv izolasyon grubu, dekoratif grubu ve bunun yannda alternatif ürünlerimiz özellikle su yaltmnda, s yaltmnda, yangn yaltmnda kendimizi çok gelitirdik. Laboratuvar artlarmz çok iyi. Biz de iki tane kimya mühendisimiz var. Onlarla Ar-Ge üzerine çok büyük çalmalarmz var. Üniversite ile i birlii yapp tamamen Ar-Geye yönelik yaptrmlarmz bulunmaktadr. Valimizle görütük, vali bizim için büyük bir ans. Genç ve idealist bir insan. Bize yer konusunda yardmc olacan söyledi. Olursa biz yatrmlarmz daha da gelitireceiz diye düünüyorum diye konutu.

naat firmasnn sektörde baarl bir ekilde ilerlediini belirten firma çalan Ümit Takn, Üniversiteden mezun oldum. sizdim. Buraya da i bavurusunda bulundum. Sa olsunlar ie aldlar beni. Sayelerinde ie girdim. Sigortam var ve salk güvencemi karlyorlar. Ailemi geçindiriyorum. Sa olsunlar yemeimizi, yolumuzu ve paramz veriyorlar. Memnunuz buradan. sektörde baarl bir ekilde ilerliyor, bize de i olana salad teekkür ediyoruz kendilerine eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git