Bayram ikramiyesi 16 ve 17 Ağustos'ta ödenecek

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk: "Bağ-Kur ve SSK emeklilerine 16 Ağustos, emekli sandığı emeklilerine 17 Ağustos'ta bayram ikramiyesi ödeyeceğiz" dedi.

Haberler 08.08.2018 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, bayram ikramiyelerinin Ba-Kur ve SSK emeklilerine 16 Austos, Emekli Sand emeklilerine ise 17 Austosta ödeneceini bildirdi.

Bakan Selçuk, yapt yazl açklamada, Ramazan Bayramnda olduu gibi Kurban Bayramnda da bayram ikramiyesi ödemeleriyle emeklilerin yannda olmaya devam ettiklerini belirterek, unlar kaydetti:

Ba-Kur ve SSK emeklilerine 16 Austos, Emekli Sand emeklilerine 17 Austosta bayram ikramiyesi ödeyeceiz. Bayram ikramiyesi ödemeleri emeklilerimize hayrl, uurlu olsun.

- Birden fazla dosyadan aylk alanlara tek bir ikramiye ödenecek

Emeklilere yaplacak bayram ikramiyesi ödemesinin dosya bana 1.000 lira olacan anmsatan Selçuk, u bilgileri paylat:

Birden fazla dosyadan aylk alan emeklilerimize hisse oran yüksek olan dosyadan tek bir ikramiye ödenecektir. Ayrca, vefat eden sigortallarmzdan dolay gelir ve/veya aylk almakta olan hak sahiplerine hisseleri orannda, i kazas ve meslek hastal sigortasndan sürekli i göremezlik geliri almakta olanlara ise gelir balanmasna esas olan sürekli i göremezlik derecesi orannda bayram ikramiyesi ödemesi yaplacak.

Selçuk, Kurban Bayram için 11 milyon 767 bin 550 emekli ve hak sahibine toplamda 10 milyar 417 milyon 886 bin 693 lira bayram ikramiyesi ödeneceini bildirdi.

Ana Sayfaya Git