Bayram öncesi hesaplarda

Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti ödemeleri bayramdan önce hesaplara yatırılacak.

Haberler 06.05.2021 - 02:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Derya Yank, Sosyal ve Ekonomik Destek Hizmeti (SED) ödemelerinin, Ramazan Bayramndan önce ihtiyaç sahibi vatandalarn hesaplarna yatrlacan bildirdi.

Bakan Yank, yazl açklamasnda, çocuklarn üstün yarar dorultusunda, korunmaya ihtiyac olan çocuklar aileleri yannda destekleyerek, aile bütünlüünü korumaya çaltklarn belirtti.

Yank, Mays ay içerisinde Sosyal ve Ekonomik Destek alan 139 bin çocuumuz için 159 milyon TL ödeme yapacaz. ifadesini kulland.

SOSYAL EKONOMK DESTEK

çocuklarn, ailelerinin yannda büyümelerini önemsediklerini vurgulayan Yank, Sosyal hizmetlerde aile bütünlüünü önceleyerek, çocuklarmzn aileleri yannda toplumsal hayata katlm salayan, salkl bireyler olarak yetimelerini istiyoruz. SED hizmetimiz kapsamnda, binlerce çocuumuz kendi ailesinin yannda bata ekonomik açdan olmak üzere destekleyici hizmetlerimizden faydalanyor. görüünü paylat.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yank, bugün itibaryla balayacak ödemelerin, 12 Maysa kadar hesaplara yatrlacan belirterek, tüm çocuklarn ve ailelerin Ramazan Bayramn kutlad.

Yank, sosyal medya hesabndan yapt paylamda da Aile bütünlüü her alanda önceliimiz. çocuklarmz, ailelerinin yannda desteklediimiz Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerimizi, Ramazan Bayram öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin hesaplarna yatryoruz. açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git