Baysal’dan Vergi Taksidi Uyarısı

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanlığı, vatandaşlara yeniden yapılandırılan vergi taksidi uyarısı yaptı. Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, bazı alacakların yapılandırılmasında ilk taksit veya peşin ödemelerin 30 Kasım'a kadar yapılması gerektiğini bildirdi.

Haberler 29.11.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Vergi Dairesi Bakanl, yeniden yaplandrlan vergi borçlarnda ilk taksit veya pein ödemelerin 30 Kasma kadar yaplmas gerektiine dikkat çekerek vatandalar uyard.

Diyarbakr Vergi Dairesi Bakan Seyfettin Baysal, taksit ödemesini gerçekletirmeyen vatandalarn yaplandrmalarnn bozulaca uyarsnda bulundu.

Ödeme Yaplmazsa Yaplandrma Bozulacak

Baysal,19 Austos 2016 tarihinde yürürlüe giren 6736 sayl Baz Alacaklarn Yeniden Yaplandrlmasna likin Kanun ile milyonlarca mükellefi ilgilendiren trafik cezas, vergi ve prim borcu, idari para cezalar, örenim ve harç kredileri, vergi cezalar, askerlik, seçim, nüfus, karayolu geçi ücreti ve RTÜK idari para cezalar, gümrük vergileri, sigorta primleri, isizlik sigortas primi, sosyal güvenlik destek primi, genel salk sigortas prim borçlar gibi birçok borç ile bunlarn her türlü faiz, zam, gecikme zamm, gecikme faizi, cezai faiz ve gecikme cezalarnn yeniden yaplandrldn hatrlatarak vatandalar uyard.

30 Kasma Kadar Mutlaka Ödeme Yapn

Baysal, her kesimini ilgilendiren ve tarihi frsatlar sunan uygulamada baz önemli hususlar olduuna dikkat çekerek taksit ödemelerinin 30 Kasma kadar mutlaka yaplmas gerektiini söyledi. Baysal,Trafik cezas, vergi ve prim borcu, idari para cezas, örenim ve harç kredileri ve daha birçok alanda kamuya borcu olan vatandalarmz bu frsat kaçrmamal.lk taksit veya pein ödemelerin 30 Kasma kadar yaplmas gerekiyor. Aksi halde, kanunun getirdii ve bavuru yaparak elde ettikleri tüm haklar kaybederler.Kanundan yararlanmak isteyip de bunu nasl yapacan bilmeyen vatandalarmz, 444 0 189 numaral VMER hattmz arayabilir ve sorularna cevap alabilir. Ayrca, vergi dairelerinde kurulan özel bilgilendirme stantlar da yine vatandamz için hizmet veriyor. Tüm vatandalar bu konuda duyarl olmaya ve ödemelerini yapmaya davet ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git