‘Ben û Sen’ çikolata markası oldu

Diyarbakır OSB'de faaliyet gösteren bir şirket, kentle özdeşleşen "Ben û Sen" adıyla çikolata üretimine başladı.

Haberler 24.07.2020 - 10:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakr Organize Sanayi Bölgesinde 2015te faaliyete balayan Delmar Gda irketi, 8 bin metrekare arazi üzerine kurulu olan üretim merkezinde, günlük olarak 32 ton çikolata üretiyor.

Firmann Yönetim Kurulu Bakan Yüksel Kaya, Maple çikolata ürünlerinin ISO 22000, ISO 9001 ve TSE Sertifikalarna sahip olduunu belirterek, Kalite süreklilii temel prensibimizdir. nsana yatrm, salkl ve hijyenik üretim, sürdürülebilir kalite yönetimine dayal kurumsal konseptimizi oluturduk. Maple çikolata, fndkl krema, çikolata, dolgulu çikolata ve gofret çeitleri ile dünya pazarndaki payn artrmak amacyla Avrupa, Ortadou ve Afrika ülkelerinde düzenlenen fuar aktivitelerine katlmakta, reklam ve tantm çalmalarn sürdürmektedir. Maple çikolata, gda güvenlii politikas, ulusal ve uluslararas mevzuatlara uygun olarak ve müteri talepleri dorultusunda her alanda sürekli gelierek, müterilerine leziz, farkl ve güvenilir ürünler sunmaktadr dedi.

YERL SMLER MARKA HALNE GETRECEZ

200 ürün çeidiyle zengin bir portföye sahip olan Maple çikolata, son olarak Diyarbakr ile özdeleen ve bir çok mekan ile mahalleye ad verilen Ben Sen ismiyle çikolata markas üretimine balad. Özellikle Afrikadan Ben Sen çikolatasna büyük ilgi olduunu belirten i insan Yüksel Kaya, ayrca olu Baran adn da markalatrd.

Kaya, Diyarbakr ve bölgemiz ile ilgili olan isimleri gelecee tamak adna çktmz yolda 200 farkl ürünlerimiz var. Bunlarn arasnda son olarak olum Baran ve Diyarbakr ile özde haline gelen Ben Sen adn da üretimini yaptmz çikolatalarda yaatma karar aldk. Bu çikolatalarmza büyük ilgi olduunu görmek bizi gururlandryor. Yerli üretime her zaman destek verip, yerli isimleri marka haline getirmeye devam edeceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git