Berberler Türk lirasına sahip çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası döviz bozdurma kampanyasına esnaf ve vatandaşın desteği devam ediyor

Haberler 08.12.2016 - 08:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann çars sonras balatlan döviz bozdurma kampanyasna esnaf ve vatandan destei devam ediyor.

Mardinli berberler balattklar kampanya kapsamnda, 250 dolar bozan ve makbuzuyla i yerine gelen vatandan saç ve sakaln ücretsiz kesiyor.

Mardin Berberler Kuaförler Odas Bakan brahim Porduan, Cumhurbakan Erdoann çarsnn arndan kampanya balattklarn söyledi.

15 Temmuzda milli iradenin yannda olduklar gibi dolar bozdurma kampanyasnda da Cumhurbakannn yannda olacaklarn vurgulayan Porduan, öyle konutu:

Bu kampanyay balatmamzn en büyük nedeni uan birlik ve dirlik zamandr. Devletimize, milletimize ve bayramza her zaman için sk sk sarlmamz lazm. D etkenlerin oyunlarna gelmemek ve Cumhurbakanmzn yannda olduumuzu göstermek adna kampanyay balattk. Gerekirse bu yolda canmz veririz.

Berberler Türk lirasna sahip çkyor

Kampanyay daha çok yaygnlatrmak için ellerinden gelen çabay göstereceklerini anlatan Pordoan, Türkiye ve Mardinde dolar bozdurma konusunda bir patlama bekliyoruz. Dolarlarmz bozdurarak Türkiyenin üzerinde oynanmak istenen oyunlar bozacaz. dedi.

Kuaför Abdulkadir Atm ise, dolar bozdurma kampanyasnn ülkenin ve çocuklarn gelecei için çok önemli bir adm olduunu vurgulad.

Ülke ekonomisine dardan müdahaleyi boa çkarma adna kampanyann Türkiye genelinde daha da desteklenmesini istediini aktaran Atm, u ifadeleri kulland:

Yllardr Türkiye üzerinde oyunlar oynanyor. 17-25 Aralk ve 15 Temmuzda baaramadklarn imdi de ekonomi ile geliyorlar. Bu ekonomik darbeyi vatandalar olarak el birlii ile bunun üstesinde geleceiz. Ben herkese paramz Türk paras olarak deerlendirmeyi öneriyorum.

Üsame Yücesoy da kampanyayla ülke ekonomisine destek olacaklarn kaydederek, Batl ülkelerin balatm olduu bu ekonomik darbeyi dolarlarmz bozdurarak çökertmeye çalacaz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git