Birliktelik vurgusu

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) oda borsa müşterek toplantısının 6'ıncısı gerçekleştirildi. Toplantıda DTSO ve DTB'den Diyarbakır için birliktelik vurgusu yapıldı.

Haberler 12.03.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii, Odalar ve Borsalar kanunu gerei dört ayda bir yaplmas gereken oda borsa müterek toplantsna Diyarbakr Ticaret Borsas Yönetim Kurulu Bakan Engin Yeil, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya, oda, borsa yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterleri katld. Diyarbakr Ticaret Borsasnda gerçekletirilen toplantda konuan Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas (DTSO) Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, oda ve borsann birlikteliinin, geçmiten gelen bir kültür olduunu dile getirerek, Bu birliktelii kurumsal birliktelie dönütürmek çok önemlidir. Diyarbakrda bir sivil toplum birliktelii var, bu birliktelik kamu çalmalarn da tetikliyor dedi.

BRLKTE çOK DAHA Y LERE MZA ATACAIZ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakr Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil de oda ve borsa olarak birlikte güçlü olduklarn belirterek, Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odamz ile Diyarbakr Ticaret Borsamz kurulduu günden bu güne göstermi olduu birlik ve beraberlik örnei taktire ayandr. Oda ve borsa müterek toplantlarmzda birlikte alacamz kararlar ve atacamz admlarla çok daha iyi ilere imza atacamza inancm sonsuzdur. Burada alnacak kararlarn imdiden ilimiz ve bölgemiz için hayrl olmasn diliyorum diye konutu.

Yaplan konumalarn ardndan oda ve borsa müterek toplantsnn 6ncs gerçekletirildi. Toplantda Diyarbakrda kurulmas planlanan lojistik merkez çalmalar deerlendirilerek merkez bünyesinde kurulmas düünülen hububat ve pamuk lisansl depoculuk ile ilgili yaplan çalmalar hakknda sunum gerçekletirilerek konuya ilikin DTSO ile DTB ortaklnda kurulacak ortak irket marifetiyle çalma yürütülmesi karar alnd.

Ana Sayfaya Git