Bismil’de anız yangınları masaya yatırıldı

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, anız yangınlarına ilişkin Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Milli Eğitim, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile müftülük yetkilileriyle bir aya geldi. Toplantıda, anız yangınlarına ilişkin alınan ve alınacak tedbirler konuşuldu.

Haberler 02.10.2017 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman çevre Gönüllüleri Dernei Recep Kavu ve yöneticileri, Bismil Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Gda, Tarm ve Hayvanclk Müdürü Remzi çekiç ve müftülük yetkilileriyle bir araya geldi.

BSMLDE ANIZ YANGINI

Toplantda konuan Kavu, çevre mücadelesinde snrn söz konusu olmad anlayndan yola çkarak Bismil ilçesinde youn olan anz yangnlarna kar kurumlarla bir araya geldiklerini belirtti. Kavu, Yllardr Batmanda anz yaklmasna kar verdiimiz mücadeleyi anlattk. Bismil ilçesinde u ana kadar yangnlarla mücadele için yaptklar çalmalar bize anlattlar. Bir deneyim paylam ve anz yangnlarn önleyici tedbirler i üzerinde durduk. Toplantda aldmz bir önemli kararda Bismildeki kamu kurumlar ile birlikte anz yangnlar ile mücadelede dernek olarak ibirlii yaplmas konusunda anlamaya varmamz oldu dedi.

Ana Sayfaya Git