Bismil’de sıcak asfalt çalışması devam ediyor

Bismil ilçesinin birçok noktasında asfalt çalışması gerçekleştiren belediye fen işleri müdürlüğü ekipleri, Şentepe Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Haberler 03.12.2017 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ekiplerin scak asfalt çalmasn yerinde inceleyen Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Turgay Gülenç, Cumhuriyet Basavcs Fatih Kocaman, Yol Kontrol Sorumlusu Osman Avar ve Belediye Meclis Üyesi Mahmut Vural ile birlikte mahalle esnaf ve oradan geçen vatandalarla sohbet etti.

Vatandan isteklerini dikkate aldklarn söyleyen Bakan Gülenç lçemizde yaknda balayacak olan doalgaz çalmas için dier mahallelerimizde bozuk olan yollarn asfaltlama çalmasn, doalgaz çalmas bittikten sonraya braktk. Doalgaz ve dier alt yap çalmalar bittikten sonra merkezdeki tüm yollarmz scak asfalta asfaltlayacaz dedi.

Bismilin sorunlar imdiye kadar ötelenmi

Bakan Gülenç, ilçenin sorunlarnn imdiye kadar ötelendiini söyledi. Gülenç, Bütün vatandalarmz bilsin ki belediye anlamnda bata belediye bakan olarak ahsm, çalma arkadalarm canla bala Bismile kalc hizmetler yapma noktasnda bir gayret ve çaba sarf ediyoruz. Bismilin sorunlar büyük ve Bismilin sorunlar imdiye kadar ötelenmi, üstü küllenmi ama biz göreve geldiimizde bunlarn hepsini alt yapyla köklü bir ekilde yapmak ve yaplan hizmetlerin kalc olmas için ura verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bu anlamda da vatandalarmzn saygsna, sevgisine, içtenliine, samimiyetine ve özellikle sabrna çok teekkür ediyoruz diye konutu.

Bismil Belediyesi Fen leri Müdürlüünce yaplan açklamada ise, K aylarna girdiimiz bu günlerde havalarn el verdii sürece scak asfalt serim ve asfalt yama çalmalarna aralksz devam ediyoruz. Bismil Belediyesine gelen istek ve önerileri de göz önünde bulundurarak yapm olduumuz çalma programmz dahilinde halkmza daha iyi hizmet vermek için çalmalarmza aralksz devam ediyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git