Borç yapılanma

Vergi dairesinden borç yapılandırma uyarısı

Haberler 27.01.2021 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Vergi Dairesi Bakan Vekili Ramazan Yaar, 7256 Sayl Vergi ve Dier Borçlarn Yaplandrlmas imkanndan faydalanmak için son tarihin 1 ubat olduunu hatrlatt.

lgililerin son günü beklemeden yaplandrma imkanndan faydalanmasn isteyen Diyarbakr Vergi Dairesi Bakan Vekili Ramazan Yaarn konuyla ilgili açkla yapt. Yaar, 7256 Sayl Vergi ve Dier Borçlarn Yaplandrlmasna likin Kanuna bavuru süresi 01 ubat 2021 tarihinde sona ermektedir. çok geni bir kitleyi kapsayan ve yaplandrmada önemli avantajlar sunan kanunun son bavuru tarihi 01 ubat 2021 tarihidir.

BORç YAPILANDIRMA

Vatandalarmza çok önemli ödeme ve taksit imkanlar salayan kanundan faydalanmalarn ve bavurularn son güne brakmamalarn hatrlatyoruz. Bavurular ahsen yaplabilecei gibi posta yoluyla veya elektronik ortamda da yaplabilmektedir. Vatandalarmzn pandemi koullarn da dikkate alarak bavuru ve ödemelerini vergi dairelerine gitmeden www.gib.gov.tr web adresinden veya e-devlet üzerinden yapmaya davet ediyoruz. Yaplandrlan borçlar elektronik ortamda veya anlamal bankalardan da ödenebilmektedir. Ayrca yaplandrlan borçlarn pein ödenmesi halinde idari para cezalarnda yüzde 25, gecikme zammnda ise yüzde 90a varan indirimler uygulanmaktadr dedi.

Ana Sayfaya Git