Borcu olan herkesi ilgilendiriyor!

Borcu olan yüz binlerce vatandaş uzun süre yapılandırma haberi beklemişti. Vatandaşları sevindiren haber geldi, yapılandırmanın detayları belli oldu. Yapılandırma başvuru süreci için yavaş yavaş ise sona geliniyor. Bilindiği üzere tarihin en kapsamlı af yasası olarak da kabul edilen bu düzenlemenin başvuruları 31 Aralık'a kadar devam edecek. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) da borç yapılandırması için bir kamu spotu hazırlayarak vatandaşların süre bitmeden başvuru yapmaları gerektiğini hatırlattı.

Haberler 22.12.2020 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Borcu olan herkes yaplandrmann detaylarn merak ediyor. Borç yaplandrmasnn kimleri kapsadn aratran vatandalar yaplandrma ile borçlarn ödemeye çalyor. Devletin prim, vergi, trafik cezas, örenim kredisi gibi alacaklar için sunduu yeni yaplandrma frsat milyonlarca vatandaa avantajlar salyor.

SGK, prim borçlar, genel salk sigortas borçlar ve dier baz alacaklarn yeniden yaplandrlmas ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmeyi sürdürüyor.

nternet sitesi ve sosyal medya hesaplar üzerinden günlük bilgilendirme yapan kurum, ayrca vatandalar televizyon aracl ile de bilgilendirmek için kamu spotu hazrlad.

SON GÜNLER

SGK prim ve vergi borçlar, Kredi Yurtlar Kurumu borçlar ile trafik ve idari para cezalarna yaplandrma imkann duyuran kamu spotu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) onaynn ardndan tüm televizyon kanallar ile paylald.

Kamu spotu ile borç yaplandrlmas imkanndan bütün vatandalarn haberdar olmas ve sunulan avantajlardan faydalanmas hedefleniyor.

Yaplandrmaya son bavuru tarihinin 31 Aralk olduunun vurguland kamu spotunda, borçlularn faiz ve gecikme zamlarndan önemli indirimler yaplaca bilgisine de yer veriliyor.

Ana Sayfaya Git