Bozuk yol kalmayacak

Kayapınar Belediye Başkanvekili Kılıç "Kayapınar İlçesinde asfaltlanmayan sokak ve cadde, mucur dökülmeyen köy yolu kalmayacak. Bugüne kadar ihmal edilen sokak ve caddelerde asfalt, yine ihmal edilen köylerde de yol ve mucur çalışmaları başlattık"

Haberler 13.04.2017 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda görevlendirilen Kayapnar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapl seferberlii balatt.

çileri Bakanlnca Kayapnar Belediye Bakanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Mustafa Klçn, yllardr hizmete adeta susayan bölge halkn hak ettii imkanlara kavuturmak için balatt çalmalar sürüyor.

Bu kapsamda Klçn talimatyla Belediye Fen leri Müdürlüüne bal ekiplerce ilçe merkezi ve bal köylerde yollarn mucurla kaplanmas ve asfaltlanmas çalmas balatld. lçede 170 bin asfaltlama ve 40 bin ton da mucur kaplama çalmas yaplmas hedefleniyor.

- Asfaltlanmayan sokak kalmayacak

Belediye Bakanvekili Klç, yürütülen asfaltlama çalmalarn yerinde inceleyerek, görevlilerden bilgi ald.

Hizmet üretme ve çalma kapasitelerini artrdklarn ifade eden Klç, unlar kaydetti: Kayapnar ilçesinde asfaltlanmayan sokak ve cadde, mucur dökülmeyen köy yolu kalmayacak. Bugüne kadar ihmal edilen sokak ve caddelerde asfalt, yine ihmal edilen köylerde de yol ve mucur çalmalar balattk. Hiçbir dönem görülmemi büyüklükte bir hizmeti gerçekletiriyoruz. Halkmz her eye layktr. Biz her eyin en iyisini yapmak için bundan sonra da gayret edeceiz.

Ana Sayfaya Git