Büyük çaplı işletmelere ruhsat denetimi

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, yeni normalleşme sürecinin başlamasından sonra ilçedeki büyük çaplı işletme ve kuruluşlara yönelik ruhsat denetimi başlattı.

Haberler 08.07.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni tip korona virüs salgnnn Türkiyede balamasndan sonra ruhsat denetimlerine ara veren Balar Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüü ekipleri, normalleme sürecinin balamasyla birlikte denetimlere yeniden balad. Ekipler, ilçedeki büyük çapl iletme ve kurulular önce denetleyerek eksiklerini tespit ediyor, ardndan da iki haftalk süre tanyor. Belediyeye davet edilen iletme yöneticileri misafir edilerek salanan kolaylklarla kayt d olmaktan kurtularak ruhsat almalar salanyor. Aralarnda sanayi kurulular, imalat yerleri, lojistik depolar, üretim tesisleri, dokuma ve konfeksiyon tesislerinin bulunduu iletmelere yönelik denetimlerde u ana kadar önemli bir baar saland kaydedildi.

LETMELERMZE HER TÜRLÜ KOLAYLII SALIYORUZ

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, kamunun ve yatrmclarn faydasn düünerek bu denetimleri gerçekletirdiklerini söyledi. Kimseye ceza yazma niyetinde olmadklarn kaydeden Bakan Beyolu, ilçe ekonomisine katk salayan iletmelere ve kurululara türlü destei salayarak kayt d olmaktan kurtulmalarn saladklarn dile getirdi. Beyolu, Kamunun ve yatrmclarmzn yararn bir arada düünerek bu ilemleri gerçekletiriyoruz. Ticaret ve ekonomik hayatn önemli yap talar olarak kabul ettiimiz yatrmclarmza ve esnaflarmza ruhsat konusunda her türlü destei ve kolayl salyoruz. Tüm iletmelerimizi belediyemize davet ediyoruz. Gönül rahatl içerisinde gelsinler, ilemlerini yapp öyle gitsinler. Belediyemizin çözüm odakl tüm imkanlar kendilerinin emrindedir dedi.

Ana Sayfaya Git