"Cazibe Merkezleriyle Türkiye şahlanacak"

Kalkınma Bakanı Elvan "(Cazibe Merkezleri) Program sayesinde Türkiye şahlanacak, Doğu ve Güneydoğu şahlanacak. Bizim kitabımızda geri kalmışlık yok. Biz onu bitirdik artık" dedi.

Haberler 08.02.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kalknma Bakan Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Program sayesinde Dou ve Güneydou bölgelerinin Türkiyenin ahlanacan belirterek, Bizim kitabmzda geri kalmlk yok. Biz onu bitirdik artk. dedi.

Bakan Elvan, Türkiyenin son yllarda ciddi manada bir büyüme içerisinde olduunu dile getirdi.

Ülkenin kalknmasna katk sunmak isteyen yatrmcya ve üreticiye hükümet olarak destek verdiklerini hatrlatan Elvan, her bakanln 2017 yl için ayr ayr projelerinin bulunduunu kaydetti.

Bu yl frsat yl olarak nitelendiren Elvan, 2017 yl yatrm için son derece frsatlar olan bir yl. Cazibe Merkezleri Programmz var. Yine bu yl yeni yatrm yapmak isteyenlere özel Ekonomi Bakanlmz program uygulamaya balad. Bunun dnda Maliye Bakanlmz, 2017 ylnda yatrm yapacaklara yönelik bir takm vergisel avantajlar salad. 2017 yl, yatrmclar için i dünyas için bir frsat yldr. Gelsinler bur yatrmlar deerlendirsinler. Biz de gereken destei verelim. diye konutu.

- Yatrmclar programa çok ilgi gösteriyor

Elvan, ksa süre önce faaliyete geçirdikleri Cazibe Merkezleri Programna yatrmclarn büyük ilgi gösterdiini belirtti.

anlurfada programn detaylarn paylatklar toplantda 200 kiilik salondan 60 kiinin yatrm yapmaya karar verdiini aktaran Elvan, hem bölge içinden hem de bölge dndan çok sayda yatrmcnn programdan faydalanmak istediini kaydetti. Elvan, Program sayesinde Türkiye ahlanacak, anlurfa ahlanacak, Dou ve Güneydou ahlanacak. Bizim kitabmzda geri kalmlk yok. Biz onu bitirdik artk. Türkiye ahlanacak, bu bölge ahlanacak. ifadelerini kulland.

- Her aamada destek

Yatrmcnn ve i adamlarnn programa ilikin sorularnn tek tek yantlandn anlatan Elvan, her türlü detay müteebbis adaylarna iletmeye çaltklarn dile getirdi.

Programn her aamasnda destekler bulunduuna dikkati çeken Elvan, sözlerini öyle tamamlad:

Cazibe Merkezleri Programnn en cezbedici yönü iin bandan sonuna kadar, yani yatrmn bandan üretim aamasna kadar her aamada devlet destek veriyor. Devlet vatandan yannda, vatandala birlikte o yatrm gerçekletiriyor. Biz her zaman vatandan yannda olacaz. Yatrm yapmaya balad andan itibaren o yatrmcnn, giriimcinin yannda olacaz. Onunla birlikte yatrm gerçekletireceiz.

Ana Sayfaya Git