Çiftçinin Hazine destekli kredisine erteleme imkanı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerinin faizsiz 6 ay ertelenmesiyle çiftçiye yaklaşık 6 milyar liralık borcunu öteleme imkanı sunduklarını bildirdi.

Haberler 29.04.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, mays ve haziran aylarnda vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerinin faizsiz 6 ay ertelenmesiyle çiftçiye yaklak 6 milyar liralk borcunu öteleme imkan sunduklarn bildirdi.

Albayrak, Twitter hesabndan yapt paylamda, 18 yldr çiftçinin hep yannda durduklarn belirterek, Alnnn terini karlksz brakmamak için elimizden geldiince imkanlarmz seferber ettik. Bugün geldiimiz noktada Kovid-19la ilgili son gelimelerden etkilenen çiftçimizin ve tarmsal üreticimizin yine yanndayz. ifadesine yer verdi.

HAZNE DESTEKL KRED

Mays ve haziran aylarnda vadesi gelecek Hazine destekli kredi geri ödemelerini faizsiz olarak 6 ay ertelediklerini vurgulayan Bakan Albayrak, Böylelikle çiftçimize yaklak 6 milyar liralk kredi borcunu öteleme imkan sunuyoruz. çiftçimize hayrl olsun. deerlendirmesini yapt.

Ana Sayfaya Git