Çiftçiye destek

Tarım Kredi Genel Müdürü Poyraz, her zaman çiftçilerin ve ülke tarımının destekçisi olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Haberler 15.05.2019 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Tarm Kredi Kooperatifleri Merkez Birlii (Tarm Kredi) Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, 14 Mays Dünya çiftçiler Günü dolaysyla yapt açklamada, tarmn stratejik önemine deindi.

Dünya çiftçiler Gününün bu öneme dikkati çekmek amacyla belirlendiini belirten Poyraz, 850 bin ortayla Türkiyenin en büyük çiftçi kuruluu Tarm Kredi Kooperatifleri olarak ortaklarmza yönelik yeni kampanyalar balattk. Ortaklarmza tedarik ettiimiz baz ürünlerde faizsiz kredi imkan sunuyoruz. Kar amac gütmeden tarmsal üretimi desteklemek ve piyasada dengenin korunmasn salamak amacyla kendi irketlerimizin ürünlerini ortaklarmzla buluturuyoruz. ifadelerini kulland.

Poyraz, Gübretaa ait sv ve toz gübreleri 180 güne varan vadelerle faizsiz olarak kredilendirdiklerini anmsatarak, saladklar dier desteklere ilikin u bilgileri verdi:

Seraclk faaliyetinde bulunan ortaklarmza örtü alt üretim paketimiz kapsamnda 180 güne kadar sfr faizli kredi kullanma imkan sunuyoruz. Bereket Sigorta tarafndan düzenlenen tarm sigortas poliçelerini hasat sonuna kadar faizsiz kredilendiriyoruz. Tarkimin ürettii zirai mücadele ilaçlarnda faizsiz kredi veriyoruz. Ortaklarmzn fide ihtiyaçlar için faizsiz kredi salyoruz. Tarm Kredi Yem markal büyükba ve küçükba hayvan besiciliine yönelik karma hayvan yemlerini Kurban Bayramna kadar çok uygun koullarla kredilendiriyoruz.

Amacmz uygun fiyatla gdaya ulam salamak

Kampanyalarla ilgili bilgi almak isteyen Tarm Kredi Kooperatifleri ortaklarnn üye olduklar kooperatiflere müracaat edebileceklerini vurgulayan Poyraz, unlar kaydetti:

Bir buçuk asrdr hizmet veren Tarm Kredi Kooperatifleri, merkez ve 17 bölge birlii, bin 625 kooperatif ve 207 hizmet bürosuyla her zaman çiftçilerimizin ve ülke tarmnn destekçisi olmaya devam edecektir. Amacmz tarmsal üretimin desteklenmesi suretiyle ortaklarmzn ekonomik kalknmasna, ülke insannn kaliteli ve salkl gdaya uygun fiyatlarla ulamn salamak. Topran bereketinin üretime, üretimin zenginlie ve huzur ortamna katk salamas dileiyle, çiftçilerimizin 14 Mays Dünya çiftçiler Gününü kutluyor, bereketli ve kazançl bir gelecek diliyorum.

Ana Sayfaya Git