Çiftçiye lisanslı depo desteği için yeni imkan

Depo kira ücreti faturası ibraz edemediği için lisanslı depolarda muhafaza edilen tarımsal ürünler için kira, nakliye ve analiz destekleme ödemelerine müracaat edemeyen çiftçilere yeni imkan sağlandı.

Haberler 02.03.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman Bakanl, depo kira ücreti faturas ibraz edemedii için lisansl depolarda muhafaza edilen tarmsal ürünler için kira, nakliye ve analiz desteklemelerine müracaat edemeyen çiftçilere imkan tand.

Konuya ilikin Lisans Alarak Faaliyet Gösteren Depolarda Muhafaza Edilen Tarmsal Ürünler çin Kira, lave Kira, Nakliye ve Analiz Ücreti Destekleme Ödemesi Yaplmas Hakknda Teblide Deiiklik Yaplmasna Dair Tebli, Resmi Gazetede yaymland.

LSANSLI DEPO

Buna göre, depo kira ücreti faturas ibraz edemedii için destekleme ödemelerine müracaat edemeyen üretici ve üretici örgütleri, 2018 yl 1 Mays-31 Ekim dönemine ilikin ilave kira, nakliye ve analiz ücreti destekleme ödemelerinden faydalanmak için 11 Mart-29 Mart 2019 tarihlerinde istenilen belgelerle il ve ilçe müdürlüüne müracaat edecek. Tebli, 1 Ocak 2018den geçerli olmak üzere yürürlüe girdi.

Ana Sayfaya Git