Çiftçiye yüzde 50 faiz indirimi

TEB’den Dünya Çiftçiler Günü’ne özel yüzde 50’ye varan faiz indirimi.

Haberler 13.05.2017 - 08:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Ekonomi Bankas (TEB), artk geleneksel hale gelen ve bu yl da Dünya çiftçiler Gününe özel olarak düzenledii kredi kampanyas kapsamnda, 1-31 Mays tarihleri arasnda tarm kredisi kullanan üreticilere kredi türüne göre yüzde 50ye varan faiz indirimleri sunuyor. Tarm üreticilerine finansman ihtiyacnn en youn olduu bu dönemde çok uygun artlarda kredi imkn sunan TEB, çiftçiler Gününe özel frsattan faydalanmak isteyenleri ubelerine bekliyor.

çiftçiye yüzde 50 faiz indirimi

TEB KOB Bankacl Kdemli Genel Müdür Yardmcs ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz Türkiyenin üç milyona yakn tarm iletmesiyle, dünyann en büyük sekizinci tarm ülkesi olduuna dikkate çekerek, nüfusun dörtte birini istihdam eden tarm sektörünün ekonomi açsndan önemli bir rol üstlendiinin altn çizdi. Boz, TEB olarak, ülkemizin sahip olduu bu potansiyelin bilinciyle 2007 ylndan bu yana Tarm Bankacl alannda sunduumuz ürün ve hizmetlerle hem ülke tarmnn gelimesi hem de üreticilere destek olmak için çalyoruz. Dünya çiftçiler Gününe özel olarak her yl düzenlediimiz ve artk gelenekselletirdiimiz çiftçilerimize yönelik kredi kampanyasn bu yl da devreye aldk. Mays ay boyunca sürecek faiz indirimli kredi kampanyamzla çiftçilerimize kolaylk salamay amaçlyoruz. Her zaman olduu gibi üreticilerimizin yannda olmaktan ve onlarla birlikte büyümekten büyük gurur duyuyoruz dedi.

çiftçilere özel TEB Harman Kart

Tarm üreticilerinin finansal ihtiyaçlarn karlama noktasnda Dünya çiftçiler Gününe özel kredi kampanyalarnn yan sra Tarm Bankaclnn lokomotif ürünleri ile de çiftçilere temel girdilerinin temininde kolaylklar saladklarn ileten Turgut Boz, avantajl ödeme artlar salayan TEB Harman Kartn üreticilere büyük avantajlar saladn vurgulayarak, TEB Harman Kart ile mazot, gübre, zirai ilaç, tohum, fide ve yem gibi ihtiyaçlarn kolayca temin edebilen üreticiler alverilerinde ve nakit çekim ilemleri sonrasnda geri ödemelerini hasat vadelerine uygun olarak yapabiliyorlar dedi. Boz sözlerine, Köy köy gezip çiftçilerimize Harman Karman kart datmas ve özelliklerini anlatmas için Kartallar adn verdiimiz tarm bankacl direkt sat ekibini kurduk. Bu sayede Harman Kart çiftçilerimizin ayana kadar ulatryor ve kartn tüm özelliklerini anlatyoruz diye devam etti.

Ana Sayfaya Git