Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İşçi ve emekçi kardeşlerimizin demokratik ve barışçı yollarla hak arayışlarının simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Haberler 01.05.2017 - 08:47 Son Güncelleme : 01.05.2017 - 08:51

Cumhurbakanl Basn Merkezinden yaplan yazl açklamaya göre, Erdoan, 1 Mays Emek ve Dayanma Günü dolaysyla bir mesaj yaymlad.

Türkiyenin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulamasnda emek ve aln terleriyle önemli pay sahibi olan içi ve emekçilerin 1 Mays Emek ve Dayanma Gününü tebrik eden Cumhurbakan Erdoan, öyle devam etti:

Tüm dünyada birlik, dayanma ve hakszlklarla mücadele günü olarak kutlanan, içi ve emekçi kardelerimizin demokratik ve barç yollarla hak araylarnn simgesi olan 1 Mays Emek ve Dayanma Gününün, çalanlarn sorunlarnn dile getirilmesine ve çözüm yollarna k tutulmasna vesile olmasn temenni ediyorum.

KARILIKLI DYALOG

Erdoan, emei, aln terini ve helal kazanc yücelten, üretimde ve paylamda adaleti savunan bir anlayn temsilcileri olarak, ülkenin mutlu ve müreffeh geleceine yürüyüünde çalanlarn emeklerinin tam karln almalarna, çalma artlarnn iyiletirilmesine, hak ettikleri yaam standardna kavumalarna büyük önem verdiklerine dikkati çekti. Erdoan, toplumun her kesiminin görülerini demokratik platformlarda dile getirmesinden memnuniyet duyduklarn belirterek, sorunlarn karlkl diyalog ve uzlama içerisinde çözüme kavuturulmas gerektiini vurgulad.

çi ve emekçilerin, tüm toplumun desteiyle, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalmalara öncülük etmesini önemli gördüklerine iaret eden Cumhurbakan Erdoan, unlar kaydetti:

Bu yaklamn, sorunlarn çözümünü kolaylatraca ve demokrasimizin gelimesine önemli katk salayaca açktr. 1 Mays Emek ve Dayanma Gününün bar ve kardeliin egemen olduu, provokasyonlardan uzak bir bayram havasnda kutlanmas temennisiyle, tüm vatandalarm en kalbi duygularmla selamlyorum.

Ana Sayfaya Git