DİSKİ Genel Müdürlüğü Proje Ofisi kurdu

Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, bir ilki daha gerçekleştirerek hem tasarruf sağlamak hem de dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla bünyesinde Proje Ofisi kurdu.

Haberler 24.01.2020 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çme suyu ve kanalizasyon hizmetlerinde önemli yatrmlar yapan DSK Genel Müdürlüü, Vali ve Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun riyaset anlay dorultusunda hem tasarruf salamak hem de da bamll azaltmak amacyla bünyesinde Proje ofisi kurdu.

DSK, projelerini kendisi yapacak

Yaplacak yatrmlarla ilgili proje çizimlerinde bugüne kadar da baml olan ve yaanan teknik aksaklklardan dolay zaman kayb yaayan DSK, kurduu proje ofisiyle projelerini kendi mühendislerine çizdirerek hem zamandan ve maddi kaynaktan tasarruf etmeyi, hem de da bamll azaltmay hedefliyor. Oluturulan teknik ekip sayesinde proje ofisi ile sahada çalan personel arasnda aracsz bir iletiim salamay planlayan DSK, projeleri araziye yüzde yüz uyumlu hale getirecek.

1 milyon TL tasarruf salanacak

htiyaç duyulan içme suyu ve kanalizasyon projelerini kendi bünyesindeki proje ofisinde yapacak olan DSK, proje ofisi sayesinde proje çizimleri için her yl harcanan yaklak 1 milyon TL tasarruf ederek yatrma dönütürecek.

Ana Sayfaya Git