DEDAŞ sorun dinliyor

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerine elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, EPDK mevzuatlarına uygun biçimde hizmet kalitesinin yanında müşteri memnuniyetini de artırmak için Entegre Kalite Yönetim Sistemlerini devreye alıyor.

Haberler 10.08.2017 - 09:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydounun en büyük özel irketi konumunda bulunan Dicle Elektrik, özelletirme sonrasnda ald ISO 27001 Bilgi Güvenlii Yönetim Sistemi belgesinin ardndan bu kez de ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 çevre Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 Sal ve Güvenlii Yönetim Sistemi belgelerini alyor.

Enerji irketinin hizmet kalitesi ile birlikte güvenilirliini de artracak olan Entegre Kalite Yönetim Sistemleri, önce irketin yönetim kademesine tantld. Bu amaçla düzenlenen toplant uzmanlar uygulamalar ve sonuçlar hakknda bilgiler verdi. Toplantda, söz konusu kalite yönetim sisteminin uygulamaya konulmas ile birlikte irketteki mevcut sistemin de bir kez daha gözden geçirilmesine imkan doaca kaydedildi.

çalanlar Sisteme Dahil Ediliyor

Söz konusu toplantda çalanlarn da Entegre Kalite Yönetim Sistemlerine dahil edilmesi fikri benimsendi. Bu çerçevede enerji irketinde çalanlar, standartlar kültürünü irkete kazandrmak adna yaplan süreç hazrlnda kalite yönetiminin temel prensiplerini, yaklamlarn, ilgili terimleri, tanmlar ve standartlar ile ilgili Kalite Temel Eitimi alacaklar.

Ana Sayfaya Git