DEDAŞ'tan borcu olan Sulama Birliklerine uyarı

DEDAŞ, elektrik borcunu ödeyemeyen Sulama Birliklerinin elektriklerinin kesileceğini duyurdu.

Haberler 07.04.2018 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-DCLE Elektrik Datm Anonim irketinden (DEDA) yaplan açklamada, elektrik borcunu ödemeyen Sulama Birliklerinin borçlarn ödemedikleri takdirde elektriklerinin kesilecei uyarsnda bulunuldu.

DEDAtan yaplan yazl açklamada, anlurfa bölgesindeki Sulama Birliklerinin elektrik borçlarn ödemesi konusunda birçok kolaylk yapmalarna ramen borçlarn ödenmedii belirtilerek, elektriklerin kesilecei uyarsnda bulunuldu. Açklamada, öyle denildi:

SULAMA BRLKLER

anlurfada bata Yalnl-Onortak, Topçu-Günda ve Güzelyurt Sulama Birlikleri olmak üzere, borcu bulunan tüm birlikleri, geçmie ait elektrik borçlarn ödemeleri için bir kez daha uyaryoruz. Bu birliklere, üyeleri zarar görmesin diye birçok kez uyarda bulunmann yannda süre tandk, kolaylk saladk. Son olarak, Gda, Tarm ve Hayvanclk Bakanmzn araya girmesiyle, birliklere ödeme yapabilmeleri için bir kez daha ek süre tandk. Ancak, iyi niyetli ve sabrl tüm bu giriimlerimize ramen baz birlikler borçlarn ödememekte kararl görünüyor. lgili yasalar ve mevzuata göre, birliklerin elektriklerini kesmekten baka yaplacak bir ey kalmad. Borçlu birliklerin üyelerinden, yaanacak bu durumdan zarar görmemeleri için ekim yapmamalarn öneriyoruz.

Ana Sayfaya Git