DEDAŞ'ta indirimde son hafta!

Dicle Elektrik AŞ tarafından çeşitli nedenlerden dolayı borcunu zamanında ödeyemeyen müşteriler için 25 Eylül'de başlatılan kampanyanın 31 Ekim'de sona ereceği bildirildi.

Haberler 27.10.2017 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik tarafndan çeitli nedenlerden dolay borcunu zamannda ödeyemeyen müteriler için 25 Eylülde balatlan Kaçrlmayacak Frsat kampanyasnda son haftaya girildi. 31 Ekim Sal günü sona erecek kampanyada, borçlularn 31 Aralk 2016 tarihinden önceki gecikme borçlar tamamen siliniyor, toplam elektrik borcuna yüzde 70e varan oranlarda indirim ve 6 taksite kadar ödeme kolayl sunuluyor.

Kampanya Frsatlar çok

Kampanya, geçmi dönemlerden birikmi elektrik borcu bulunanlar için uygun frsatlar sunuyor. Kampanyaya bavuranlar, 31 Aralk 2016 tarihinden önceki gecikme borçlarn ödemiyor, toplam elektrik borçlarnda ise yüzde 70e varan oranlarda indirime hak kazanyor.

irketten Bavurun Hatrlatmas

Kampanyada son haftaya girilmesi nedeniyle Dicle Elektrik bir açklama yaparak, belirlenen sürenin 31 Ekim Sal günü mesai saati sonunda biteceini hatrlatt. Elektrik, gecikme veya kaçak kullanm borcu bulunan müterilerinin kendilerine en yakn müteri hizmetleri merkezine giderek kampanyaya bavurmalar ve borcu yaplandrmak üzere anlama salamalar istendi. Açklamada, Müterilerimizin lehine olan bu frsat kaçrmamalarn hatrlatyoruz. Kampanya, 31 Ekim 2017 Sal günü mesai bitiminde sona erecek denildi.

Ana Sayfaya Git