Dedaş'ta müşteri memnuniyeti arttı

Dicle Elektrik Dağıtım’dan MHM Çalışanlarına "Müşteri hizmetlerinde" oluşturdukları memnuniyete karşılık plaketle ödüllendirme yapıldı.

Haberler 04.03.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm Diyarbakr l Müdürlüü tarafndan müteri memnuniyetini salamak üzere kurulan Müteri Hizmetleri Merkezi (MHM) çalanlar, son 1 yl içerisinde gerçekletirdikleri performans sebebiyle plaketle ödüllendirildi.

Bir Ylda 82.415 Müteriye Hizmet Verildi

Plaket verme törenine Dicle Elektrik Genel Müdürü Murat Karagüzel, Diyarbakr l Müdürü Uur Yaka, Sistem letme Müdürü Remzi Munar, Müteri Hizmetleri Yöneticisi Zafer Erdem, Büyük Müteriler Yöneticisi Furkan Zincirkran, Enerji Kayplar Kontrol Yöneticisi Ersin Özen, Tahakkuk Yöneticisi Gürcan Güzel, dari ler Yöneticisi Kazm Özkan, Müteri Hizmetleri Merkezi Sorumlusu Necdet Yentürk ve çalan personel katld. Törende 2016 yl içerisinde 82.415 müteriye hizmet veren Müteri Hizmetleri Merkezinin 11 çalanna, gösterdikleri performans nedeniyle hazrlanan plaketleri datld.

Müteri Memnuniyeti Adna Güzel eyler Oluyor

Dicle Elektrik Datm Genel Müdürü Murat Karagüzel, Müteri Hizmetleri Merkezinin vatandan ilk geldii, sinirlerin ilk boald, dertlerin ilk dinlenildii yer olduunu belirtti. Yaanan baz skntlara ramen merkezde belli bir düzenin tutturulduunu kaydeden Karagüzel, Bundan 1-2 yl öncesi gibi deil. Müteri memnuniyeti adna gerçekten güzel eyler oluyor. Geçmite oluan o birikmeler, o sinirlenmeler, o barmalar, çarmalar imdi yok. Bu merkezde çalan sizlerin çalmalarn yakndan takip ediyoruz. Elinize kolunuza salk teekkür ederiz. Ne kadar çok bu ekliyle çalrsak, aidiyet duygusu ne kadar artarsa müteri memnuniyetinde o denli iyileme görünecektir. dedi.

l Müdürü Yaka Da çalanlara Teekkür Etti

Dicle Elektrik Diyarbakr l Müdürü Uur Yaka ise, çalanlara gayretleri, emekleri ve sabrlarndan dolay teekkür etti. Yaka, konumasnn devamnda, Daha iyi olma yolunda, müteri memnuniyeti ve profesyonellik anlamnda her geçen gün eskinin üzerine bir eyler koyarak yürüyoruz. Sizin farknda olduumuzu, aklmzda olduunuzu bilmeniz adna bugün böyle bir düzenlemeye gittik. Hepinize teekkür ediyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git