Dedaş'tan çalışanlara saldırı tepkisi!

Dicle Elektrik'ten çalışanlarına yönelik saldırılara ilişkin açıklama "Uzun yıllardır biriken milyarlarca liralık elektrik borçlarını ödemeye yanaşmayan bazı kesimler, son dönemde çalışanlarımıza ve kolluk kuvvetlerine karşı mukavemetlerini şiddet boyutuna taşımış durumdadır" denildi.

Haberler 10.07.2021 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Datm A tarafndan anlurfa ve Mardinde borcunu ödemedii halde elektrik kesintilerine direnç gösteren gruplarn saha çalanlarna saldrd bildirildi.

irketten yaplan açklamada, yaplan kesintilerin yllardr biriken ve anlurfa ve Mardinde toplam 4,8 milyar liray geçen ödenmeyen faturalar sebebiyle olduunu belirtildi.

çALIANLARA SALDIRI

Açklamada, unlar kaydedildi: Uzun yllardr biriken milyarlarca liralk elektrik borçlarn ödemeye yanamayan baz kesimler, son dönemde çalanlarmza ve kolluk kuvvetlerine kar mukavemetlerini iddet boyutuna tam durumdadr. Bize ve kolluk kuvvetlerine gösterdikleri mesnetsiz iddetin de ötesinde, ayn kesimler sosyal medya üzerinden organize dezenformasyon kampanyalaryla irketimizi karalamaya ve kendilerini madur göstermeye çalmaktadr. Tüm engelleme ve saldrlara ramen, borcunu ödemeyen ve ahlaksz yöntemleri tercih eden bu kesimlere kar geri adm atlmayacaktr. irketimiz bir taraftan kamu sorumluluu ile borçlarn düzenli ödeyen abonelerine hizmet götürmeye devam ederken, öte taraftan bu kriminal giriimlere kar hukuki ve adli tüm imkanlarn seferber etmeye devam edecektir.

Ana Sayfaya Git