Deneme amaçlı lamba yanıyor!

Dicle Elektrik, TEDAŞ tarafından 23 Mayıs’ta başlatılan ve üç hafta sürecek denetim sebebiyle Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta sokak aydınlatma lambalarının zaman zaman gündüz de aktif halde olabileceğini duyurdu.

Haberler 26.05.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sokak aydnlatma lambalarnn son günlerde gündüz yanmas sebebiyle gerek sosyal medyada, gerekse basn yayn organlarnda yer alan paylamlar nedeniyle Dicle Elektrik konuyla ilgili yazl bir açklama yapt. Açklamada, TEDA Bölge Müdürlüü tarafndan yaplan ve üç hafta sürecek Genel Aydnlatma Denetimi sebebiyle datm bölgesindeki illerde armatürlerin zaman zaman gündüz de aktif halde olabilecei bildirildi.

DENETM TAMAMLANDIINDA NORMALE DÖNECEKTR

Söz konu açklamada unlara yer verildi:

Dicle Elektrik Datm A.. sorumluluk sahasnda bulunan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnak il merkezleri ve ilçelerindeki aydnlatma tesisatlarnda Elektrik Piyasas Kanunu ve Genel Aydnlatma Yönetmeliinin nceleme ve Denetim balkl maddelerine istinaden 23 Mays 2022 tarihinden itibaren TEDA Bölge Müdürlüü tarafndan saha denetimleri gerçekletirilmektedir. Söz konusu denetim üç hafta boyunca devam edecek olup, bu sürede datm bölgemizde yer alan tüm illerde bulunan 593 adet aydnlatma tesisatn kapsayacaktr. Bu sebeple denetim süresince datm bölgemizde bulunan illerimizdeki baz lokasyonlarda gündüz saatlerinde de aktif halde bulunan armatürler olacaktr. Denetimi tamamlandnda söz konusu aydnlatma tesisatlar normal çalma periyoduna dönecektir.

Ana Sayfaya Git