Depo artık 400 liralık

Akaryakıt istasyonunda aracına yakıt almaya gelen Şahin Buzlu, öğrendiği yeni zamma tepki göstererek, "150 liraya doldurduğum depoyu şimdi 350- 400 liraya dolduruyorum” dedi.

Haberler 20.07.2019 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akaryakta yaplan ve periyodik hal alan zamlar, tüketiciyi isyann eiine getirdi. En son 16 Temmuzda motorinin litre fiyatna 18 kuru, benzinin litre fiyatna 20 kuru yaplan zam araç sahiplerini öfkelendirdi.

HER EYE ZAM

Yeni zamm örenen araç sahipleri ile istasyonlarda çalanlar arasnda gerginlie yol açyor. Araç sahipleri tepkiyle derdini pompacya anlatrken, görevli çalanlar ise sessiz kalmay tercih ediyor. ahin Buzlu, Sürekli zamla oturup kalkyoruz. Uyumadan önce zam, sabah kalknca zam. Zam üstüne zam. Bu ülke güçlü olmas gerekirken tam tersine ekonomik olarak çöküte. Cumhurbakan, bakanlar ülke süper devlet olmu diyorlar. Peki süper devlet olan bir ülkede her gün akar yakta zam olur mu? Her eye zam. çaya, ekere, yaa hepsine zam geliyor. Bu durum herkesi etkiliyor. u an her eyi pahalya alyoruz. 150 liraya doldurduum depo imdi 350- 400 liraya doluyor dedi.

TOPLUM YAAYAMIYOR

Benzine gelen zamlarn ayn zamanda dier tüketim maddelerine geldiini de hatrlatan Zeynel Abidin Garip de, akaryakt zammnn ayn zamanda nakliyeye ve dolaysyla her eye zam olduunu dile getirdi. Her gün gelen zamlarn artk yaanmaz kldn ifade eden Garip, Akaryakt fiyatlar her yerde ayn olmuyor. Bu da çok yanl bir durum diye eletirdi.

Ana Sayfaya Git