DESOB Ekonomik Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Diyarbakır’da devam eden ekonomik yatırımlar konusunda toplantı yaptı.

Haberler 21.06.2019 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Esnaf ve Sanatkrlar Odalar Birlii, Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolunun katlmyla kentte devam eden ekonomik yatrmlar konusunda toplant yapt.

Toplantda katlmclara yönelik bir konuma yapan Güzelolu Yapmak istediimiz Diyarbakr daha iyiye, güzele, kalknm ve gelimi bir ehre doru tamak. Kaybedecek, ziyan edecek baka zamanmz ve hiçbir kaynamz yok. Yeteri kadar geçmite kaybettiimiz zamanlarmz, Diyarbakrn bu anlamda geride brakt kayp zamanlar var. Ama hepimizin de yapmas gereken, üzerine farz olan konu; buraya taklp kalmak deil Diyarbakrn geleceini bugünden daha iyi yapmak. dedi.

EKONOMY GÜçLENDRELM!

Güzelolu, Biz una inanyoruz; Diyarbakr bir büyük güç, birikim, çok önemli derinlik ve zenginliktir. Bu tarih ve kent size insanln bandan bu yana bir bilgelii, derinlii, zenginlii sunuyor. Bu kentin her bir köesi bunu hissettiriyor ve ahitlik yapyor. Yeter ki bunu doru okuyalm. Bunun üzerinde doru bir gelecei hep birlikte ina edelim. ifadelerini kulland.

Vali Güzelolunun konumasnn ardndan ekonomik deerlendirme toplantsna geçildi. Toplantda Diyarbakrda faaliyet gösteren esnaf temsil eden oda bakanlar, karlatklar sorunlar ve çözüm önerilerini gündeme getirdi ve bunlarla ilgili istiarede bulunuldu. Toplant toplu fotoraf çekiminin ardndan sona erdi.

Ana Sayfaya Git