DESOB’dan Başkan Beyoğlu’na ziyaret

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak ilçedeki esnafın sorunlarının çözümü için destek istedi.

Haberler 16.11.2019 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DESOB Bakan Alican Ebedinolu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna nezaket ziyaretinde bulundu. Ebedinolu ve beraberindekileri karlayan Bakan Beyolu, konuklaryla yakndan ilgilenerek esnaf kesiminin sorunlaryla ilgili talepleri dinledi. Esnafn memnuniyetine önem verdiklerini belirten Beyolu, DESOB ile istiare halinde sorunlara çözüm üreteceklerini kaydetti. Beyolu, Esnafmzla her zaman iç içeyiz. Onlarn sorunlarn çözmek bizim belediye olarak görevimizdir. yi niyet çerçevesinde çözülmeyecek sorun yoktur dedi.

Sorunlarn üstesinden geleceiz

DESOB Bakan Ebedinolu ise kentin en büyük ilçesi olan Balarda ciddi bir oranda esnaf kesimi olduuna dikkat çekerek Bakan Hüseyin Beyolu ve belediye yönetiminin esnafla ilgili yaklamlarndan memnun olduklarn, çözüm bekleyen sorunlarn da istiare ve diyalog halinde hareket edilerek çözüleceine inandklarn vurgulad. Ebedinolu, Biz nezaket ziyaretinde bulunduk ama esnaflarmzn sorunlaryla ilgili de görümemiz oldu. Önümüzdeki süreçte belediye yönetimi ile uyum içerisinde hareket ederek bunlarn üstesinden geleceimize inanyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git