Dicle Elektrik e-devlet kapısında

Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi elektrik abonelik işlemlerinde e-devlet döneminin başlatıldığını duyurdu. Şirketten yapılan duyuruda, e-devlet kapısı üzerinden elektrik aboneliği, borç ve başvuru sorgulama gibi işlemlerin kolay, hızlı ve güvenli yapılabileceği bildirildi.

Haberler 01.07.2019 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Elektrik Perakende Sat Genel Müdürü Avni Doan, daha önce hizmet noktalarna gidilerek yaplabilen birçok ilemin artk e-devlet kaps üzerinden dakikalar içerisinde yaplabildiini söyledi. Teknolojiye yaplan yatrmlar sayesinde hizmet alannda bulunan Diyarbakr, anlurfa, Mardin, Batman, Siirt ve rnaktaki 1 milyon 800 bin dolayndaki müterilerinin bundan böyle evlerinden veya i yerlerinden bireysel abonelik bavurusu, bireysel abonelik sonlandrma ve borç bilgileri ile ödeme bilgilerini e-devlet kaps altyaps üzerinden rahatlkla yapabileceini belirtti.

e-Devlet kapsnda

E-devlet kaps üzerinden kolay, hzl ve güvenli bir ekilde ilem yapan Dicle Elektrik müterileri, elektrik hizmetlerinden ayn gün içinde faydalanmaya balayabilecei gibi, yaplan sözlemeler sistem üzerinden müterilerin ikamet adreslerine gönderilecek. Müteriler tüketim faturalarna eklenecek güvence bedelini de taksitli olarak ödeyebilecekler.

Ana Sayfaya Git