Dicle Elektrik’ten Ömerli’ye 3.5 milyon liralık yatırım

Dicle Elektrik Dağıtım, müşterilerine daha güvenli ve kaliteli enerji vermek için Mardin’in Ömerli ilçesinde 3 milyon 500 bin liralık yatırım ile elektrik iletim hatlarını yer altına alıyor.

Haberler 22.04.2018 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanl ile Elektrik Piyasas Düzenleme Kurumunun (EPDK) müteri memnuniyeti kriterlerine uygun yatrmlar gerçekletiren Dicle Elektrik Datm, sorumluluk bölgesinde ebekeyi güçlendirmek için yatrmlarn devam ediyor. Bölgenin ucra köelerine dahi hizmet götüren enerji irketi, son olarak Mardinin Ömerli ilçesinde enerji nakil hatlarn yer altna almaya balad. Enerji güvenliinin yannda kalitesini de artracak olan bu yatrm ile havai hatlar ve direklerin neden olduu görüntü kirlilii de ortadan kalkm olacak. Yatrm ile Dicle Elektrik Datm, ilçede 3,5 kilometre alçak gerilim ve orta gerilim kablosunu yer altna alacak. lçede 630 KVA gücünde yeni bir trafo tesisi kurulurken, 3 bin 50 adet yatay sayaç dönüümü gerçekletirilerek abone bilgileri güncellenecek. Ayrca ilçe merkezindeki cadde ve sokaklara 60 adet yeni aydnlatma direi dikilecek.

leriye dönük yatrm

Dicle Elektrik Datm Mardin l Müdürü Memet Bulut, 3 milyon 500 bin liraya mal olacak yatrm ile ilgili bilgi verirken, ileriye dönük köklü yatrmlar gerçekletirdiklerinin altn çizdi. Bulut; Ömerlideki abonelerimizin elektrik konusundaki ihtiyaçlarn karlamak için çalmalarmz sürdürüyoruz. Yaptmz yatrmlar köklü ve gelecee yönelik yatrmlardr. Bu yatrmlar, vatandalarn yaam kalitesine büyük kazanmlar salyor. Yatrmlarla birlikte halkn memnuniyetinin artmas da bizi çok mutlu ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git