Dijital dönüşüm

Enerji sektöründeki en kapsamlı dijital dönüşüm projelerinden biri olan uygulama ile teknik alt yapısını tamamen modernize eden Depsaş Enerji, yeni dönemde müşteri yönetiminde yepyeni standartlarla hizmet verecek.

Haberler 27.07.2021 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydou Anadoluda 6 ilde 2 milyonu akn müteriye hizmet veren Depsa Enerji, devreye ald dijital dönüüm projesiyle yeni dönemde tüm faaliyet alanlarnda müterilerine sunduu hizmetin kalitesini arttrmay hedefliyor.

Depsa Enerjiden yaplan açklamada, uygulamann sadece Türkiyede deil tüm dünyada bir kerede devreye alnan en kapsaml enerji yönetim sistemi projelerinden biri olduu belirtilerek, Depsa Enerji müteri hizmetleri ile sayaç verilerinin yönetimi, müteri portal, veri analitii, varlk yönetimi ve kesinti yönetim uygulamalarn entegre çalr halde devreye alarak global enerji irketlerine örnek bir proje gerçekletirdi denildi.

DJTAL DÖNÜÜM

Verilen bilgiye göre, devreye alnan entegre uygulamalar ile Depsa Enerji sayaç okumadan tahsilata her aamada daha modern ve esnek bir müteri deneyimi sunmay amaçlyor. Dijital dönüüm sayesinde müteri hizmetlerinde, sahadaki kaynaklarn performansnda, operasyonel verimlilikte, veri entegrasyonunda, gelimi hizmetlerin yenilenmesinde, gerçek zamanl bilgi paylamnda ve kesinti sürelerinde önemli iyiletirmeler yaanmas hedefleniyor.

MÜTER YÖNTEM

Entegrasyon süreci 27 Temmuzda tamamlanacak. Projenin geçi süreciyle ilgili bilgi veren Depsa Enerji Genel Müdürü Murat Karagüzel, gerçek zamanl ve uçtan uca bir çözüm olarak tasarlanan entegre enerji yönetim sistemi ile birlikte sahadaki kaynaklarn performansn azami ekilde görebilecek ve kontrol edebileceklerini söyledi. Bunun ayrca operasyonel verimlilii iyiletireceini de belirten Karagüzel, Hizmet bölgemizde enerji ve müteri yönetiminde yepyeni standartlar belirlerken bölgede örnek bir model olacana da inanyoruz dedi.

22 Temmuzda geçi süreci tamamlanan projeyle ilgili anlamal tüm bankalarn entegrasyon süreci 27 Temmuzdan itibaren tamamlanm olacak. Yeni dönemde banka sisteminde Depsa Enerji faturalaryla ilgili ilemler hesap numarasyla sorunsuz ekilde ve güvenle yaplabilecek. Depsa Enerji, yeni sisteme geçi sürecinde sistemsel baz küçük sorunlar yaanabileceini belirterek, karlalabilecek her türlü sorunla ilgili Müteri Hizmetleri biriminin 7 gün 24 saat hazr olduunu belirtti.

Ana Sayfaya Git