DİKA’dan dört ilde proje uygulama eğitimleri

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), “2018 Yılı Mali Destek Programları” kapsamında destek almaya hak kazanan kurum ve kuruluşların temsilcilerine yönelik proje uygulama eğitimleri dört ilde gerçekleştirildi.

Haberler 16.09.2018 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DKAnn 2018 Yl Mali Destek Programlar olan Ekonomik Altyapnn Gelitirilmesi ile Kentsel Yaam Kalitesinin yiletirilmesi Mali Destek Programlarna yönelik olarak TRC3 Bölgesindeki Mardin, Batman, Siirt ve rnaktaki kurum ve kurulu temsilcilerine proje uygulama eitimi verildi.

DÖRT PROJEYE ONAY çIKTI

Eitimler Mardinde Ajansn ana hizmet binasnda, Batmanda Ticaret ve Sanayi Odasnda, Siirtteki bir otelde ve rnakta Yatrm Destek Ofisinde gerçekletirildi. DKAnn zleme ve Deerlendirme Birimi tarafndan verilen eitimlere, baarl bulunan projeleri yürütecek olan proje koordinatörleri ile dier kilit personeller katld.

Proje uygulama sürecinin tantld balangç toplants ve uygulama eitiminde, proje uygulamalar ve sözleme hakkndaki genel kurallar ve mevzuat, destek hizmetleri ile bunlardan nasl yararlanlaca, satn alma, izleme, raporlama ve bilgi sistemi konularnda temel bilgiler olarak ele alnd. Proje yararlanclarnn proje uygulama, satn alma, raporlama, izleme ve Kalknma Ajanslar Yönetim Sistemi (KAYS) eitimleri iki gün sürdü.

Ana Sayfaya Git