DİSKİ'den altyapı hizmeti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mezopotamya Caddesi’nin Elazığ Bulvarı’na bağlanması için kalan 300 metrelik kısımda kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi çalışmalarını başlattı.

Haberler 09.06.2021 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Mezopotamya Caddesinin Elaz Bulvarna balanmas için kalan 300 metrelik ksmda kanalizasyon ve yamur suyu ebekesi çalmalarn balatt.

Diyarbakr Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, anlurfa Yolu ile Elaz Bulvarn birbirine balayacak Mezopotamya Caddesinde orta refüj, bölünmü yol, sa ve sol ksmlarna muhtelif çaplarda 850 metre kanalizasyon ve yamur suyu ebekesi döeyecek. DSK, 670 bin liraya mal olacak altyap çalmalar kapsamnda hemzemin geçitte yatay sondaj yöntemiyle tren raynn altndan kanalizasyon ve yamur suyu geçilerini salayacak.

ALTYAPI çALIMASI

Büyükehir Belediyesi, altyap çalmalarnn ardndan, üst yap hizmetlerini tamamlayarak caddeyi ulama açacak. DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Mezopotamya Caddesinde devam eden çalmalar yerinde inceledi. çalmalar önümüzdeki günlerde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Tuti, Valimiz Münir Karalolunun talimatyla memleketimizin ihtiyac olan hizmetleri ivedilikle hayata geçiriyoruz. Vatandalarmzn altyap hizmetlerinden sorunsuz bir ekilde faydalanmas için projelerimizi titizlikle yürütüyoruz. Amacmz Diyarbakrda sorunsuz altyap hizmetleri vermektir dedi.

Ana Sayfaya Git