Diski'ye yeni bina!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, halkın daha konforlu hizmet alması amacıyla başlattığı Halkla İlişkiler Binasının yapım çalışmalarının yüzde 70’ini tamamladı.

Haberler 08.11.2017 - 08:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi DSK Genel Müdürlüü tarafndan, bünyesinde Abone ve Müteri Hizmetleri Müdürlükleri, Yatrm ve naat ile letmeler Daire Bakanlklar, sayaç tamir istasyonu, tahsilat masalar gibi birimlerin da yer alaca Halkla likiler Binasnn inak devam ediyor. DSK Genel Müdürlüü Ana Hizmet Binasnn bulunduu kampüste devam eden inaat çalmalarnda yüzde 70lik bir ilerleme saland.

AK Masa oluturulacak

Modern dünyann gereklerine uygun bir ekilde ina edilen projede engelliler ve yallar da düünüldü. Engellilerin hizmetlere eriimini salamak ve ilerini kolaylatrmak amacyla engelli asansörü de projeye yer ald. Halkla likiler Binasnda tamam profesyonel ekipten oluan ve kent merkezi ve ilçelerdeki vatandalarn sorunlarn en ksa sürede çözmek için AK Masa oluturulacak. AK Masada tüm çarlar merkezilemi olacak. Dier yandan yine profesyonel bir kadrodan kurulu ALO 185 çar Merkezi de hizmet verecek.

Karada incelemelerde bulundu

DSK Genel Müdürü Ahmet Karada, ana kampüste yer alan Halkla likiler Binas ina çalmalarn yerinde inceledi. Karada, yapm ekibinden binann bir an önce halkn hizmetine sunulmas için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiini söyledi.

Sözleme bedeli 3 milyon TL

DSK Genel Müdürlüü Ana Hizmet Binasnn kasm aynn sonunda tamamlanmas hedefleniyor. DSK Genel Müdürlüümüzün kendi öz kaynaklar ile hayata geçirilen Halkla likiler Binasnn ina çalmalarnn sözleme bedeli 3 milyon TL oldu. Bu rakamn binann tefriatnda kullanlacak malzemelerle birlikte 5 milyon TLye ulamas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git