Diyarbakır tekstil ile anılacak

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan firmaları ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haberler 04.10.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tekstil htisas Organize Sanayi Bölgesinde Üretim Yapan SCM Tekstil Yönetim Kurulu Bakan ve ayn zamanda Güneydou Tekstil Sanayici ve nsanlar Dernei (GÜNTAD) Bakan Mehmet Dalkran ile bir araya gelen Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Tekstil htisas Organize Sanayi Bölgesinin önemli bir üs haline geleceini söyledi. Yatrm yapan tüm yatrmclara her zaman destek olacaklarn belirten Bakan Beikci, Diyarbakrn geçmiine bakldnda kentimiz tekstil ile anlmaktadr. Tekstil htisas Organize Sanayi Bölgemiz tam kapasite ile faaliyete geçtiinde Diyarbakr ilimiz yeniden tekstil, giyim ve hazr giyim sanayisinde önemli bir üs haline gelecektir. çünkü Diyarbakr ilimiz tekstil sektörünün ihtiyaç duyduu genç nüfus açsndan çok cazip bir ildir. Bizlerde Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi olarak bu konuda tüm yatrmclarmz destekliyor ve her zaman onlarla birlikte olacamz belirtmek istiyorum dedi.

Diyarbakr tekstilde marka kent yapmak istiyoruz

Ziyaretten dolay duyduu memnuniyeti dile getiren Güneydou Tekstil Sanayici ve nsanlar Dernei (GÜNTAD) Bakan Mehmet Dalkran ise hedeflerinin Diyarbakrda fason üretimi yapmaktan ziyade bir marka kent oluturmak olduunu belirterek Bizlerde Tekstil htisas OSBde fabrika kuran ve kuracak olan firmalarmz ziyaret ederek, her firmann kendi markasn oluturmasn istiyoruz. Yerelden ulusala ve dünya piyasasna gireceimize inanyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git