Domates ambargosuna Rusya'dan net yanıt geliyor

Rusya ile yaşanan domates krizinde son durum grçtiğimiz günlerde Rus Bakanın yaptığı açıklamadan sonra netlk kazanmaya başladı. Rusya Ekonomi Bakan Yardımcısı Aleksey Gruzdev, Türkiye'den domates alımı konusunda gerekli görüşmelerin sağlandığını açıkladı.

Haberler 15.06.2017 - 14:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Rusya ile yaanan domates krizinde son durum grçtiimiz günlerde Rus Bakann yapt açklamadan sonra netlk kazanmaya balad. Rusya Ekonomi Bakan Yardmcs Aleksey Gruzdev, Türkiyeden domates alm konusunda gerekli görümelerin salandn açklad.

Rusya Ekonomik Kalknma Bakan Yardmcs Aleksey Gruzdev, Türkiye ile domates ithalatna yönelik istiarelerin yürütüleceini belirterek, Bu konuyu Rus üreticilerin çkarlarn dikkate alarak çözeceiz. dedi.

Rus haber ajans RIA Novostiye konuan Gruzdev, domates ithalat konusunun Rusya ve Türkiye arasnda ayr bir ekonomik konu olarak ele alndn söyledi.

Türk yetkililerle konuya ilikin istiarelerin yaplmasnn planlandn belirten Gruzdev, Bu konuyu Rus üreticilerin çkarlarn ve ekonomik koullar dikkate alarak önümüzdeki dönemde çözüme kavuturacaz. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git