Dönümlü’ye ilk asfalt!

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Dönümlü Mahallesine ilk kez yapılan kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını inceleyerek mahalle sakinleriyle görüştü.

Haberler 05.08.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi Fen leri Müdürlüünce alt yaps tamamlanan Dönümlü Mahallesinde kaldrm çalmalar ile scak asfaltlama çalmalar aralksz bir ekilde devam ediyor. Yürütülen çalmalar mahalle sakinleri ile birlikte yerinde inceleyen Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, ilgili bakan yardmclar ile fen ileri ekiplerinden çalmalar hakknda bilgi ald.

EN Y HZMETE LAYIKSINIZ

Yaplan incelemelerin ardndan mahalle sakinleri ile görüen Bakan Beikci, mahalle sakinlerinin her zaman en iyi hizmete layk olduklarn belirterek çalmalarn hayrl olmasn diledi. Alt yaps tamamlanan tüm bölgelerde ivedi bir ekilde çalmalarn sürdürüldüünü aktaran Bakan Beikci, Dönümlü Mahallemizde alt yap çalmalar tamamlanan tüm sokaklarda çalmalarn tamamlanmasyla tüm mahallemizde vatandalarmzn rahatça kullanabilecei yollarmz oluacaktr. Yeniehir ilçesinde hizmetleri vatandalar ile hep birlikte, el birlii ve dayanma içerisinde sürdürüyoruz. Yapm olduumuz hizmetlerde hepinizin katks bulunmaktadr. Sizlerin talepleri, sizlerin destekleri çalmalarmza yön ve destek olmaktadr. Bata siz deerli vatandalarmz olmak üzere çalmalarmz yürüten tüm ekipteki arkadalarmza teekkür ediyor, çalmalarn vatandalarmza hayrl olmasn diliyorum dedi.

Dönümlü Mahalle sakinleri de ilk kez balatlan çalmalar ile mahalle sakinlerine vermi olduu desteklerden dolay Bakan Beikciye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git